2777
2789
عنوان

سفارش های عیسی

214 بازدید | 0 پست
  • بندگانم از فرمان من اطاعت کنند و نافرمانى نکنند.
  • اى عیسى! یاد مرا با زبانت زنده نگه دار و مهر و محبتم را در دلت پرورش بده.
  • اى عیسى! در هنگام غفلت، بیدار باش و به لطف حکمت قضاوت کن.
  • اى عیسى! مشتاق و ترسان باش و دلت را با بیم و ترس از خدا بیامیز.
  • اى عیسى! شب‌ها را به دعا کردن بپرداز تا مرا شاد کنی و روزها را روزه بگیر.
  • اى عیسى! در انجام کار خیر پیش‌دستى کن تا هر جا که می‌روی، مردم تو رو به عنوان یک شخص نیکوکار بشناسند.
  • اى عیسى! بین بندگانم به اندرز من حکم کن و به عدل من قیام کن.
  • اى عیسى! پسر بکر بتول! بر خود گریه کن همانند کسى که با خاندانش وداع می‌کند، از دنیا بیزار است و آن را به اهل دنیا وامی‌گذارد و به آنچه نزد خداست تمایل دارد.
  • اى عیسى! با نرمخویی و مهربانی سخن بگو و آشکار و بلند سلام کن. درباره وقایع و رویدادها بیدار و آگاه باش.
  • اى عیسى! فروتن و صابر باش.
  • اى عیسى تو مسئولى، به ناتوانان رحم کن که من هم بر تو رحم کنم.
  • ای عیسی! با کودکان یتیم به درشتى و تندخویی رفتار نکن!
  • اى عیسى! در نماز بر خود گریه کن و به جایگاه نماز گام بردار و لذت گفتار خود را با من دریاب که من با تو خوش رفتارم.
  • اى عیسى! به ناتوانان لطف کن و رو به آسمان مرا صدا بزن که من به تو نزدیک هستم. اگر مرا به زاری بخوانى و صدا بزنی، تو را اجابت می‌کنم.
  • اى عیسى! تعداد افراد بشر بسیار، اما تعداد آن‌هایی که صبور و شکیبا هستند، اندک است. تعداد درختان زیاد، اما تعداد درخت‌های خوب، کم است. تا زمانی که میوه یک درخت را نچشیده‌ای، از زیبایى آن فریفته نشو!
  • اى عيسى! به ستمكاران بنى‌اسرائيل بگو مرا دعا نكنيد در صورتى كه حرام زير دامن خود داريد و در خانه‏‌هاى شما بت‌هایی وجود دارد. زيرا من قسم خوردم دعای شما را اجابت كنم و اجابت دعاى آنان لعن بر آن‌ها است تا از هم جدا شوند.
  • اى عيسى! راغب و راهب باش و دلت را با ترس من بكش.@golbahar34

یا مسیح مقدس as