2777
2789

ژووان جوانی

کژال روژین زن کو هیوا ژیکال زانیار

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ژوان یعنی میعادگاه عاشقان

گَشتا یه اسم کوردیه به معنی بهشت

موژان یعنی غنچه گل سرخ

روژان یعنی روز وروشنایی

روناک یعنی روشنایی

دلژین یعنی عشق زندگی

سیلوانا

کژال یعنی اهو

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روژیار 

ژیانا یعنی زندگی وحیات

ژیوار یعنی بانی واساس زندگی

سروه یعنی نسیم

شلیر اسم گله 

شیلان اسم گله

گلاریس یعنی موی بافته وتاب دار

گلاویژ یعنی ستاره

نیان یعنی لطیف ودلپذیر

وریا یعنی هشیار واگاه

هانا یعنی امید

هیرو اسم گله

هیوا یعنی امید وارزو

مرسی عززیزم    

خواهش میکنم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنونم گلم عاشق همه این اسما شدم    

خواهش میکنم عزیزم

همسر من اذریه، اما همیشه میگه دوس دارم اسم بچه ام کوردی باشه، به نظر منم خیلی خوش اوا وقشنگن

خواهش میکنم عزیزم همسر من اذریه، اما همیشه میگه دوس دارم اسم بچه ام کوردی باشه، به نظر منم خیلی خوش ...

آره واقعا، خانم پسر خالم ماه 8 برا اون پرسیدم از چندتا خوشش اومد،دوقلو داره تووراه.