2777
2789
عنوان

گریه ام بند نمیاد 😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 57 پست
خدا نکنه عزیزم.نمی دونم چند سالت؟من ۴۷ سالم تجربه ی من می گه کل زندگی ادمها با دردسر اگرهم شوهر خوبی ...

۲۷سالمه اما خیلی افسرده وتنهام امیدی به هیچی ندارم منم دلم عشق میخواست محبت نه همش دعوا وفحش....چون میدونم طلاق هم بگیرم عاقبت خوشی ندارم میگم بمیرم بهتره 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
دست بزن هم داره؟

بعضی وقتا بله خب فحش میده جواب میدم نمیشه ‌که ساکت باشم یه بار مثل روانی هاپارچ آب وزد همش ریخت رو سروصورتم تاصبح میلرزیدم به خودم اصلا خانوادگی اینجورین 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا بله خب فحش میده جواب میدم نمیشه ‌که ساکت باشم یه بار مثل روانی هاپارچ آب وزد همش ریخت رو س ...

عزیزم اگه دست درازی به حد خطرناک بهتر جدا زندگی کنی چون اگه تنها باشی ممکن بلایی سرت بیاره که کسی نتونه نجاتت بده

فکر بکر

عزیزم اگه دست درازی به حد خطرناک بهتر جدا زندگی کنی چون اگه تنها باشی ممکن بلایی سرت بیاره که کسی نت ...

نه ازاون جرات هانداره ولی این یک آدمیه که به مامانش فحش حیوون میده من که جای خود دارم

نه ازاون جرات هانداره ولی این یک آدمیه که به مامانش فحش حیوون میده من که جای خود دارم

پس عزیزم چه انتظاری داری باتوخوب رفتارکنه.اونی که بهش شیر داده رو اذیت می کنه.حرام وحلال می فهمه؟

فکر بکر

بهش میگم ولی خب چراباید تکرار بشه نمیگه مهرش ازدلم میره اصلا کدوم زن وشوهری آخه این حرفارو میزنن شان ...

شوهر منم اینجوریه 

چون تو بچگیهاشون زخم خورده ان ،عقده دارن و این عقدهارو تو زندگی سر زناشون خالی میکنن

ما فقط قربانیم

پس عزیزم چه انتظاری داری باتوخوب رفتارکنه.اونی که بهش شیر داده رو اذیت می کنه.حرام وحلال می فهمه؟

آره خب همون اول فهمیدم چقدر عصبیه کاش تونامزدی تموم میکردم نه گه الان همش گریه زاری باورت نمیشه اشکم بند نمیاد اصلا ازدلم نمیره این حرفش تازه ازاین بدترم گفته این ونمیتونم فراموش کنم نمیدونم تقاص کدوم گناهمه

عزیزم اگه دست بزن خطرناک نداره تحمل کن

چاره ای دیگه ای ندارم باید صبرکنم یامن بمیرم یااون.......یاهردومون باهم 

سلام خوب هستید ؟ تاپیک اخرتون رو خوندم

منم مشکل شما رو داشتم ، مدت زیادی هم درگیرش بودم تا با یه مشاور خوب اشنا شدم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

سلام خوب هستید ؟ تاپیک اخرتون رو خوندممنم مشکل شما رو داشتم ، مدت زیادی هم درگیرش بودم تا با یه مشا ...

سلام ممنونم لطف کردین