2777
2789

سلام ،دخترم تو نمونه دولتی انسانی درس میخونه ترم اول معدلش پایین اومد حدود ۱۶،همش گوشی دستشه و تو خونه ده دقیقه هم درس نمیخونه ترم اول مدیر مدرسه گفت اگه معدلش تکرار بشه اخراجه،گاهی گوشیش رو میگیرم درس بخونه وقتی گوشیش رو میگیرم چند ساعت اول فحش و ناسزا میگه و حالتهای خیلی بد و حرفهای خیلی بعد بعد چند ساعت رفتارش درست میشه حتی خوش اخلاق تر میشه ،میخوام گوشیش رو بفروشم که راحت بشم،امروز خیلی ناراحتم کرد به فامیلام فحش داد و به خودم هم حمله کرد حالا جدای از ناسزاهایی که به من میگه و قلبم رو میشکونه،چیکار کنم به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش مشاور

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

خودم احساس میکنم به گوشیش اعتیاد داره،بعد اینکه از سمت گوشی خیالش راحت میشه بهتر میشه

اینم بگم هر چه قدر بهش میگم خودت مدیریت کن در ظاهر قبول میکنه ولی اصلا عمل نمیکنه،بیشتر از ۱۸ ساعت هرروز تو گوشیه

ببین عزیزم اگه به کلی گوشی را ازش حذف کنی بدتر میشه، برای گوشی دست گرفتن تایم بذارید و با مشاور مدرسه هم حرف بزن و با هماهنگی مدرسه تایم درس و گوشی و استراحت براش مشخص کنید.

بهش مدیریت گوشی یاد بدین یه وقتایی فشار های روانی که سراغ میاد اجتناب میکنه از درس

ببرینش یه جلسه پیش مشاور واقعا خیلی میتونه بهش کمک کنه واقعا میگم

رشته انسانی همش خوندنیه ببینید اینطوریه همش واقعا باید بخونه اگر معدل ۱۹ ۲۰ میخواد و حفظیات زیاد داره یکم ممکنه الان بی علاقه شده باشه ولی میگم ببرینش پیش مشاور حتما

حتما با همسرتون درمیون بذارید ایشونم باید اطلاع داشته باشن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....