2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و زیرک کجایین

62 بازدید | 5 پست

رفتم مشاوره بهم گفت بیشتر مشکلاتت با شوهرت واسه اینه که ساده ای سیاست نداری...

حالا قراره امروز بریم خونه مادرشوهرم و یک هفته پیش باهاشون یک دعوایی پیش اومده بود و مادرشوهرم عادت داره زود قهر کنه،بیشتر هم حق با من بود و حرف بدی بهشون تو دعوا نزدم ک شاکی باشن..

اگه قهر کرده بودن من چجوری رفتار کنم؟یا اگه شروع به شکایت کردن..

اخه من معمولا وقتی تو همچین شرایطی گیر کنم گوشه نشین میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هر حال تو کوچیکتری و داری میری خونه اونافکر کن مادر خودته و کدورتی بین مادر و دختر افتاده میخوای ر ...

من و همسرم داشتیم سر خانوادش بحث میکردیم چون شوهرم یک مقدار بچه ننه اس..شوهرم هم قهر کرد رفت خونه مامانش همه چیو گذاشت کف دستش بعد برگشت خونه با داد میخواست منو بیرون کنه..کار به دعوا کشید و اونم همه خانواده هارو خبر کرد ک بیان و مادر و پدرش هم بودن..من نمیخوام فک کنن میتونن بخواطر یک مسئله خصوصی بین زن و شوهر خودشونو وسط بکشن و تازه قرار باشه من نازشونو بکشم..حتی شاید اتفاق هایی که افتاده رو به خواهرشوهرام هم گفته باشه و اونایم باد کرده باشن...

من و همسرم داشتیم سر خانوادش بحث میکردیم چون شوهرم یک مقدار بچه ننه اس..شوهرم هم قهر کرد رفت خونه ما ...

پس اشتباه از شوهرت بوده و بخاطر همچین مسئله ای ناخواسته بینتون کدورت افتاده 

رفتی اونجا خب حداقل گرم بگیر انگار ن انگار اتفاقی افتاد