2777
2789
عنوان

تحویل سابپا

956 بازدید | 21 پست

سلام کسی میدونه چند وقت بعد از فاکتور شدن سایپا ماشین و تحویل میده؟ موقع ثبت نام تحویل و زده بود هفته ی چهارم دی، الان این چند روزو جریمه ی تاخیر میده؟ باید درخواست بدیم یا خودشون میدن؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید چند وقت بعد از فاکتور ماشین و میدن؟ بخاطر تکمیل وجه ماشین خودمونو فروختیم ، ردون ماشین خیلی ...

ماشین رو فاکتور کنن و سند بزنن تحویل میدن سربع اما ماشین مارو با دو سه ماه تاخیر تحویل دادن البته به ماشینی هم ک ثبت نام کردین بستگی داره انشاا..ک سریع تحویل بدن و به خیر و خوشی سوار شین

ماشین رو فاکتور کنن و سند بزنن تحویل میدن سربع اما ماشین مارو با دو سه ماه تاخیر تحویل دادن البته به ...

ممنونم عزیزم ، سه شنبه گفتن ماشین فاکتور شده ، انشاءالله زودتر بدن

اللهم عجل لولیک الفرج 

پیامک تکمیل وجه چه تاریخی براتون اومد؟ چند واریز کردید،؟

من تحویل هفته چهارم اسفند هستم هنوز پیامک تکمیل وجه نیومده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سود مشارکت هم حساب کردن براتون؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

پیامک تکمیل وجه چه تاریخی براتون اومد؟ چند واریز کردید،؟من تحویل هفته چهارم اسفند هستم هنوز پیامک تک ...

ما ۱۲ دی پیامک تکمیل وجه امد، بقیه اشو واریز کردیم

اللهم عجل لولیک الفرج 
سود مشارکت منظورت همون جریمه ی تاخیرشه؟

منظورم سود مشارکت سایپا بود

برا شما افزایش قیمت اخیر سایپا  ازتون گرفتن؟

من مرداد ماه کوییک نوشتم اون موقع قیمت کوییک  ۳۸۴ تومن بود ۱۹۲ تومن واریز کردم که نصف قیمت ماشین میشد

الان قیمت کارخونه کوییک ۴۶۰ تومن شده

من باید چند واریز کنم؟

منظورم سود مشارکت سایپا بودبرا شما افزایش قیمت اخیر سایپا ازتون گرفتن؟من مرداد ماه کوییک نوشتم اون ...

ما ساینا اس ۸۵ گانه نوشتیم ، موقع ثبت نام ۱۷۰ دادیم ، موقع تکمیل وجه حدود ۲۰۰ ، دادیم اون گرونی اخیر خودرو برای مابقی پول که برای تکمیل وجه مونده بود حساب شده 

اللهم عجل لولیک الفرج