2777
2789
عنوان

چرا همه جا برا ما آسمون یه رنگه

155 بازدید | 18 پست

من یه دوران عقدداشتم جدا شدم الانم ازدواج کردم هر دوبار خیلی دس کم توی رسومات گرفته شدم حسرت ب دل عروسی و مراسم موندم بعد جالبه تو خونواده هر دو اونی ک کمتر مورد حمایت بود شوهرمن بود گاهی تو خلوت میاد ذهنم اعصابم خوردمیشه

همه فکر میکنن تو خانواده شوهرشون،شوهرش از همه مظلوم تره نگران نباش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

دقیقا همینه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آدم عوضی و گدا گشنه بدبخت میاد سراغم رنگ ازدواج نتونستم ببینم 

هزار بار رفتم امتحان دادن با بدبختی دیپلم گرفتم 

حالا نمیتونم برم دانشگاه و هزار یک مکافاتو و بدبختی که موندم از کدوم بگم 

خسته خسته خسته خسته شدم واقعا یه وقتا کم میارم خدایا بست 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

چی میشد یکم دورم میگرفتن چهارتا تیکه لباس برام میخریدن یه عیدی میاوردن یه پاگشا میکردن وقتی داشتن و میتونستن میگم ینی برا پسر خودشونم ذوق نداشتن ینی همه همینن

طرز فکرتو عوض کنشدیدا به قانون جذب اعتقاد دارم. به هرچی فکر کنی جذبش میکنیبه خوشبختی فکرکن، به آرامش ...

اخه جالبه از هر نظر لول شخصیتی خانوادگی بهتر بودم خودکم بین نبودم ولی واقعیت انگار اینجوری بود 

چی میشد یکم دورم میگرفتن چهارتا تیکه لباس برام میخریدن یه عیدی میاوردن یه پاگشا میکردن وقتی داشتن و ...

من شوهرمم تو دوران عقد برام چیزی نخرید

اولین عیدمون یک ماه بعد از عقدمون بود. گفتم بریم لباس بخر برام. گفت تو هم باید برام لباس بخری😐هرچند اون موقع خیلی حرص خوردم، دعوا کردم، قهر کردم، گریه کردم، از ازدواجم پشیمون شدم 

اما الان بعد 12 سال متاهلی، میگم این چیزای پیش پا افتاده ذره ای ارزش ناراحتی نداره

گور بابای رسم و رسوم. مهم زندگی متاهلی که آرامش داشته باشی و خوشبخت باشی

من شوهرمم تو دوران عقد برام چیزی نخریداولین عیدمون یک ماه بعد از عقدمون بود. گفتم بریم لباس بخر برام ...

اره منم مجموعا از شوهرم ناراضی نیسم با همه کم زیادای زندگیم ولی یهو تو تنهای اینا تو ذهنم میاد راسش از بعد ازدواجمم شش سالی گذشته اصلا دوس ندارم هیچ عروسی برم و نرفتم و از وضعیت خوشم نمیاد

اوهومخیلیا بدون عروسی رفتن سر زندگیشون، بعد پشیمون بودنجشن عقد هم نداشتی؟

نه در حد دو سه ساعتی کل عقدم بود درجه یک ها به امید عروسی بودیم ابنقدر اذیتمون کردن ببخیالش شدیم البته خونه خریدیم به جاش ولی من دلم عروسی و شادی و بزن برقصش باب دلم میخواس حالا میگم باب دلم یچی معمولی بود برحسب جیب شوهرم 

نه در حد دو سه ساعتی کل عقدم بود درجه یک ها به امید عروسی بودیم ابنقدر اذیتمون کردن ببخیالش شدیم الب ...

اره اگه بود خیلی خوب بود. اما با ناراحتی و غصه خوردن چیزی درست نمیشه. زمان به سرعت میگذره. یه روز به خودت میای میبینی 50 سالته، 60 سالته و منتظر عروسی بچه ها و به دنیا اومدن نوه هاتی

از زندگیت لذت ببر. بخدا دنیا ارزش نداره

من سالای اول عروسیم افسرده شده بودم. چون دوران عقد بدی داشتم. الان میگم بهترین زمان زندگیم به گریه و ناراحتی گذشت. دیگه واسه چیزی حرص و جوش نمیخورم. مخصوصا چیزی که میدونم دیگه برنمیگرده و دست من نیست