2777
2789
عنوان

سرفه خیلی شدید نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 19 پست
چه کاری بوده کی بهش داده کره عین چربی دور گلو و ...گرفته نتونسته قورت بده

دسشویی داشت نمیتدنست بکنه کره دادیم راحت بشه اللن بدتر شده چکارکنیمش 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

دسشویی داشت نمیتدنست بکنه کره دادیم راحت بشه اللن بدتر شده چکارکنیمش

ای واااای 

طفلی بچه 

برا یبوست بچه راه های زیادی هست 

هیچی دیگه هی شیر گرم بدید بشوره ببره پایین 

چیزای گرم بخوره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واااای طفلی بچه برا یبوست بچه راه های زیادی هست هیچی دیگه هی شیر گرم بدید بشوره ببره پایین چیزای ...

دوتا شیشه اب پرتقال دادیم بهش 

دوتاهم شیرخشک 

فک کنم‌دلدرده هر۵دقیقه بیدار میشه هعی

حواس ابجیمو پرت کردم ۲قاشق پر کره داد به بچش 

🤦🏻‍♀️

دوتا شیشه اب پرتقال دادیم بهش دوتاهم شیرخشک فک کنم‌دلدرده هر۵دقیقه بیدار میشه هعیحواس ابجیمو پرت کرد ...

ای وای چی بگم اخه 

اب پرتقال زیادم خوب نی 

زیر یک سال که ممنوع هست کلا 

ببرید دکتر حتما صبح 

بزرگتری کسی نی پیشتون بچه رو کمک بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ای وای چی بگم اخه اب پرتقال زیادم خوب نی زیر یک سال که ممنوع هست کلا ببرید دکتر حتما صبح بزرگتری کسی ...

اهوم میبریم فردا