سلام بچم سه ماه و نیمشه تقریبا 2 هفته یا بیشتر داره سرفه میکنه الان هم شدیدتر شده😔بهش ازیترومایسین و ستریزین میدادم خوب نشد بعد پلارژین گرفتم انکار دارو بهش ندادم تغییراتی که شدن فقط بعضی وقتا سرفه یه بار خلطی میشه یه بار خشک....دهترم هر شب باید چند بار خوابش خراب بشه بخاطر سرفه و نفسش میگیره هی تو صورتش فوت میکنم میزنم پشتش تا بتونه نفس بکشه یا سرفه های کمتر بشن🥲🥲🥲🥲🥲میترسم ببرم دکتر بعد بگن بستری بشه...الان سرفه های خیلی خشکن و یکم بینیش گرفته
دسشویی داشت نمیتدنست بکنه کره دادیم راحت بشه اللن بدتر شده چکارکنیمش
ای واااای
طفلی بچه
برا یبوست بچه راه های زیادی هست
هیچی دیگه هی شیر گرم بدید بشوره ببره پایین
چیزای گرم بخوره
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا شیشه اب پرتقال دادیم بهش دوتاهم شیرخشک فک کنمدلدرده هر۵دقیقه بیدار میشه هعیحواس ابجیمو پرت کرد ...
ای وای چی بگم اخه
اب پرتقال زیادم خوب نی
زیر یک سال که ممنوع هست کلا
ببرید دکتر حتما صبح
بزرگتری کسی نی پیشتون بچه رو کمک بده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️