2777
2789
عنوان

سرفه خیلی شدید نوزاد

91 بازدید | 19 پست

سلام بچم سه ماه و نیمشه تقریبا 2 هفته یا بیشتر داره سرفه میکنه الان هم شدیدتر شده😔بهش ازیترومایسین و ستریزین میدادم خوب نشد بعد پلارژین گرفتم انکار دارو بهش ندادم تغییراتی که شدن فقط بعضی وقتا سرفه یه بار خلطی میشه یه بار خشک....دهترم هر شب باید چند بار خوابش خراب بشه بخاطر سرفه و نفسش میگیره هی تو صورتش فوت میکنم میزنم پشتش تا بتونه نفس بکشه یا سرفه های کمتر بشن🥲🥲🥲🥲🥲میترسم ببرم دکتر بعد بگن بستری بشه...الان سرفه های خیلی خشکن و یکم بینیش گرفته

ببخشید اینجا میپرسم اخه تاپیک نمیتونم بزارم 

نوزاد۱۱ماهه رو کره گاوی دادیم بهش زیاد سرفه میکنه و یک جورایی انگار  حالت تهوع داره ومیخاد بالا بیاره الانم گریه میکنه بدنشم داغ شده یکم از همون کره اس؟چی بدیم بخوره خوب بشه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

دستگاه بخور سرد بذار حتما 

ببر یه دکتر عفونی هم ببینه بچه رو 

ببین این شیر نپریده توی نایش عفونت کرده باشه

وسط پیشونی دو تا ابروهاشو بمال اروم موقع سرفه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینجا میپرسم اخه تاپیک نمیتونم بزارم نوزاد۱۱ماهه رو کره گاوی دادیم بهش زیاد سرفه میکنه و یک ج ...

چه کاری بوده 

کی بهش داده کره عین چربی دور گلو و ...گرفته 

نتونسته قورت بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐ببر دکتر خوووووووووبستری نمیکننویرووس جدیده از بزرگو کوچیک سرفه میاد سراغ ادم

اخه بردم و دارو هیچ تأثیری نداشت هیچ بدتر هم شده متخصص اطفال هم بود😑

چجوری بفهمم شیر تو نای هست یا ن؟؟

وقتی شیرمیدی سرفه های پرشی 

البته ویروس جدید بچه های زیر پنج سال زیاد شدن گرفتن 

وقتی شیرمیدی سرفه های پرشی البته ویروس جدید بچه های زیر پنج سال زیاد شدن گرفتن

خیلی وقته موقع شیر دادن سرفه میکنه چون احیانا کند میمکه شیر تو دهنش زیاد میشه و سرفه میکنه...یعنی ویروس تا کی میمونه خیلی میترسم بچم چیزیش شه اخه خیلی وقته سرفه میکنه😭

متخصص اطفال براش نوشته بود ولی پلارژین که گرفتم خودم واسش خریدم چون دیدم خیلیا نتیجه گرفتن

عزیزم نگران نباش در اسرع وقت ببرش متخصص ببیننش نهایتش بستری میشه ، اون وقت می‌گیرد کاش زودتر آورده بودمش

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

خیلی وقته موقع شیر دادن سرفه میکنه چون احیانا کند میمکه شیر تو دهنش زیاد میشه و سرفه میکنه...یعنی وی ...

همون شیب رو رعایت کن موقع شیر دادن 

اگه شیشه میدی درجه کمتر بذار سر شیشه رو