2777
2789
عنوان

یکی بیاد

61 بازدید | 7 پست

به نظرتون حق دارم از مادر و خواهرم دلخور شم؟

منو خواهرم به فاصله شش ماه عروسی کردیم ولی الان هر دو مون بچه دار نمی شیم ، تلاش می کنیما ولی نمی شه نمی دونم چرا 

مادرم دوست داره که اون یکی خواهرم که بزرگ تر هست اول بچه بیاره بعد من 

کلا چون اون چندتا سقط داشته بهش کار سخت نمی ده و ازش کار نمی کشه 

ولی در عوض از من خیلی کار میکشه و هعی بهم زنگ می زنه این کار کن اون کار کن ، دو دقیقه استراحت ندارم ولی برای خواهرم اصلا اینجوری نمی گه  

حتی یه بار هم بهم گفت دوست دارم اول خواهرت بچه بیاره بعد تو ، و خواهرمم از این دسته آدم هاست که تا به یک موفقیتی رسید سریعا شروع می کنه به خودنمایی و اینکه من تونستم شما نتونستید ، من زنگم شما خلید، من سالمم شما ضعیف ، کلا اینجور آدمیه ، آخرین باری که حامله شد و بعدش سقط شد به من گفت من آوردم تو نیار فعلا 

ولی من خیلی دوست دارم  بچه خودمو بغل کنم ، من چه کار اونا ها دارم فقط نمی خوام بعدش چرت و پرت های خواهرم رو بشنوم همین 

چون اگر بچه من بعد بچه اون بدنیا بیاد نگاه نمی کنه که من کوچیک ترم باز چرت و پرت هاش رو می گه 

حالا به نظرتون حق باکیع؟

تو اقدامتو داشته باش حامله شو سریع هم اعلام نکن به هیچکس ربطی نداره که بگو شوهرم میخواد

ولی مامانم نمی زاره اصلا استراحت داشته باشم 

هر روز می یاد خونه ام تا مطمئن بشه که برپام و دائما در حال انجام یه کاریم و استراحت ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونستم حامله شدن هم جزو افتخاراته 

رواله عادی بدن هست دیگه  باردار میشن خانم ها  حالا اگر کسی نمیشه قسمته یا حکمت خداست  موردی نیست 

مادرتون هم خیلی بیجا میکنه تعیین میکنه کی اول بچه بیاره کی نیاره  بعضی مادر ها دیگه گند کنترل گری رو درمیارن 

ولی مامانم نمی زاره اصلا استراحت داشته باشم هر روز می یاد خونه ام تا مطمئن بشه که برپام و دائما در ح ...

خودت مقصری  چون نمیتونی کنترل خودت و زندگیت رو دست خودت بگیری  و حد هر کسی رو نشونش بدی و مشخص کنی 

ولی مامانم نمی زاره اصلا استراحت داشته باشم هر روز می یاد خونه ام تا مطمئن بشه که برپام و دائما در ح ...

خب عزیزم یعنی چی هر روز میاد بگو خونه نیستم و هزار جور بهونه بیار که هر روز نیاد حداقل .. حامله بشی میخواد بگه سقطش کن ؟؟؟؟؟؟ پس بیخیال باش و اقدام کن

والا نمیدونستم حامله شدن هم جزو افتخاراته رواله عادی بدن هست دیگه باردار میشن خانم ها حالا اگر کسی ...

بديش اینکه متاسفانه همسرمم نیت مادرم رو فهمیده 

و مورد بعدی اینه که با وجود اقدام مداوم و مصرف دارو زیر نظر دکتر الان دیگه چرا بچه دار نمی شم ، خیلی زود کمر درد می گیرم نکنه کمرم شله نطفه رو نگه نمی داره 

بديش اینکه متاسفانه همسرمم نیت مادرم رو فهمیده و مورد بعدی اینه که با وجود اقدام مداوم و مصرف دارو ز ...

استرس داری  باردار نمیشی  به همین راحتی  

آروم باش  مادرت هم  هر روز  هر روز راه نده خونه  ببین چه زود بار دار میشی