2777
2789
عنوان

خدا واقعا صدای ما رو میشنوه

54 بازدید | 5 پست

من معمولا هر آرزویی که میکنم یا هر چیزی که میخوام برام اتفاق نمی‌افته 

حتی مثلا یه چیز کوچیک 

ولی ۱۵ سالم که بود رفته بودم نماز جمعه که کنارم یه خانمی با دو تا بچه ش اومده بود من یه لحظه چشمم افتاد به جانمازش که خیلی قشنگ بود تو دلم گفتم کاش منم پول داشتم میخریدم 

نمازمان که تموم شد خانمه جانمازش رو تا کرد و داد به من گفت این هدیه منه به تو 

یا مثلا من دلم چادر جلوبسته میخواست برای نماز یه بار فکر کنم به مادربزرگم گفتم بعد مادربزرگم همسایشون یه چادر جلو بسته بهش داده بود اونم برای من آوردش 

حتی بعد چند سال اونم کهنه شد باز تو دلم گفتم این کهنه شده کاش بخرم که مادربزرگم یه پا چه چادر دیگه بهم داد 

در صورتی که من لباس درست و حسابی هم نداشتم 

همین چند وقت پیش هم مهرم سیاه شده بود هر چی میزاشتم رو بخاری سفید نمیشد عموم رفت قم برام مهر آورد 

یا الانم باز دوباره چادرم بعد ۶سال کهنه شده بود گفتم اینو دیگه برم بخرم 

که یکی از فامیل هامون گفت این چاد  رو از مشهد خریدم برای تو 

مت تا الان سهدتا چادر نماز عوض کردم ولس هیچ کدوم رو خودم نخریدم حتی مهرو جانمازم رو 

تا بهش فکر میکنم برام میرسه خیلی هم سریع 

اما بقیه چیزا هر چقدر هم دعا میکنم نمیشه 

مثلا دلم لباس بخواد بخوام کار کنم یا حتی درس بخونم برام جور نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آرزوهای بزرگ باید خودت حرکتی بزنی از تو حرکت از خدا برکت.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷