2777
2789

منم دیدگاه شما ر درک نمیکنم اگه از الان به فکریم به خاطر اینه ماه رمضون با زبون تشنه که نمیکشم کار کنم بایدم همه چیز تمیز و مرتب باشه برای سال بعد .. بعدم مگه خونه از اول تا سیزده عید جنگه که کثیف بشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اولا عید ما ماه رمضونه باید تا اون موقع تموم کنیم

دوما خونه تکونی جاروبرقیه هفتگی نیست که باز کثیف شه

خونه تکونی تمیز کردن کل زیرو بم خونست..زیروبم خونه ام یه ماهه دوماهه کثیف نمیشه

۶ ماه یبار من خونه تکونی میکنم که خونه تکونی پاییزم سنگیتر میشه..

الانم بیشتر در حال نو نوار کردنم  و چندروزه شروع کردم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب کردن کابینتا و مثلا دیوار شستن یا چیزای اضافی رو دور ریختن کارای وقت گیرین که میشه از الان انجام داد بعد هفته های اخر اسفند خیلی سریع میشه مرتب کرد و گردگیری فقط 

بعدم ایه نیومده که ادم حتما باید اول فروردین خونش برق بزنه و همه جارو شسته باشه که ،فلسفش این بوده که همه سالی یبار عمقی و درست حسابی همه سوراخ سنبه هارو کامل تمیز کنه بقیه ی سال  در حد مرتب کردن و دستمال کشیدن و گردگیری دیگه

اصلا من کلا درک نمیکنم خونه تکونی رو خونه رو خب همه جارو همیشه تمیز میکنی دیگ چ خونه تکونی

فرش پرده لوستر زیر کمدها گردگیری داخل کمد دور ریختن وسایل اضافی . شستن ملحفه های مهمان . اینا واقعا سال یکباره 

من که تعویض خاک گلدونا و کوددهی و حرس هم دارم 

فرش پرده لوستر زیر کمدها گردگیری داخل کمد دور ریختن وسایل اضافی . شستن ملحفه های مهمان . اینا واقعا ...

من نمیزارم وسایل اضافی جمع بشه و اینکه کمد و کابینت و ..... همیشه مرتب میکنم میچینم دستمال میکشم و ملافه هم هفته ای ی بار میندازم ماشین مهمون ک بیاد شب بمونه ندارم ولی اگر باشه همون تایم بعد مهمونی میشورم

سال دوبار واقعا فرش میشوری . من بعد ۳ سال امسال میشورم یعنی کثیفم

بستگی داره عزیز به شرایط خودت یکی بچه کوچیگ داره یکی دوس نداره روفرشی بندازه یکی مهمون زیاد میاد خونش دیگ هر کی امار زندگی خودش بهتر میدونه 

بستگی داره عزیز به شرایط خودت یکی بچه کوچیگ داره یکی دوس نداره روفرشی بندازه یکی مهمون زیاد میاد خون ...

تواگه بچه داری پس صبح تا شب درحال رفت و روبی . من با دوتا بچه همش درحال کار کردنم اخرش هم خونم هیچوقت تمیز نیست

تواگه بچه داری پس صبح تا شب درحال رفت و روبی . من با دوتا بچه همش درحال کار کردنم اخرش هم خونم هیچوق ...

سالی یه بار هم میشورم دیگ میگم بستگی داره باز پرده اوایل کولر خراب بود همش خاک و سیاه میشد ولی کولرم رو ک عوض کردم پرده اصلا خاک نمیشینه و پنجره هام همه بستس اکثرا