2777
2789

طوری نشون میده انگار اوکیه ولی معمولا من پیشنهاد میدم 

الان پیام دادم دوباره پیشنهاد بدم بریم بیرون گفتم شاید نمی‌خواد چون تا حالا خودش اصلا نگفته

یعنی بیشتر با مامانم اوکیه تا من

دانشگاه ترم های آخرشه من کلاس نهم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حتما تورو بچه حساب میکنه ک دوس رغبتی نداره و با مامانت اوکیه دیگ بهش پیشنهاد نده

اره راست میگی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

@angeles  

تاپیک تیزهوشان چرا تعطیل شد😑😑

چیز بدی نداشت که