2777
2789
الان چند هفته این کافیین ی حد مجاز داره بیشتر نشه اوکیهگرمی هم همه چی میخورم ولی کم

الان هفته ۱۱ ام 

تازگی چای ماسالاخوردم میدونی ک هرچی گرمیه توش هس 

میخام ببینم بده؟

بعد اینکه بیشتر شبا درحد سرقاشق چای خوری ۴ زیره میخورم  برامعدم خیلی خوبه اینم ضرری داره نداره کاش ی لیستی میدادن توش نوشته بوداینارو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چ بد اول بارداری ودندون درد باز سه ماه دوم بودی دندونپزشک درست میکرد الان نمیدونم بشه یا نه

میشه فقط دکتر من گفت بهتره انجام ندی چون تهوع اوره 

از اون لحاظ مشکله فقط

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قرصو ‌مصرف میکردی قرص مجاز کدوم هس؟

من واس دندون نمیخوردم چون میگرن داشتم وحشتناک درد میکرد دوبار ایبو‌پروفن خوردم ،چن بار اسنامینوفن ساده ،و بیمارستانم دو روز بستری شدم دگزا میزدن با سرم ولی زیر نظر دوتا پزشک نه خود سرانه😑با پزشک مشورت کن لطفا خطرناکه

الان شما چی مصرف میکنی قرص مجاز؟؟ موقع درد معمولی مث دندون‌درد و …

استامینوفن ساده داد 

ولی من کلا عادت ب مسکن ندارم هیچوقت 

همونم نخوردم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نخور فقط استامینوفن ساده من شدید مریض شدم چون مشکوک بودم ب بارداری دو هفته دردو تحمل کردم ولی قرص و ...

دندونم خیلی درد میکنه دیگه تحمل نکردم الان مشکلی پیش میاد؟؟

منم ۱۱ هفته ام سخت نگیر ماسالا مگه چقد مواد گرم داره بیخیال

من فکر کردم زیادی راحت گرفتم برعکس 

پس ۴ زیرع ضرر نداره؟

اخه بیشتر شبامیخورم برامعدمخیلی خوبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.