چ بد اول بارداری ودندون درد باز سه ماه دوم بودی دندونپزشک درست میکرد الان نمیدونم بشه یا نه
میشه فقط دکتر من گفت بهتره انجام ندی چون تهوع اوره
از اون لحاظ مشکله فقط
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من واس دندون نمیخوردم چون میگرن داشتم وحشتناک درد میکرد دوبار ایبوپروفن خوردم ،چن بار اسنامینوفن ساده ،و بیمارستانم دو روز بستری شدم دگزا میزدن با سرم ولی زیر نظر دوتا پزشک نه خود سرانه😑با پزشک مشورت کن لطفا خطرناکه
الان شما چی مصرف میکنی قرص مجاز؟؟ موقع درد معمولی مث دندوندرد و …
استامینوفن ساده داد
ولی من کلا عادت ب مسکن ندارم هیچوقت
همونم نخوردم
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤