2777
2789
عنوان

بی احترامی بچه برادر

160 بازدید | 14 پست

سلام اگه بچه برادرتون بی احترامی کنه شما جلوش وایسی بقیه بگن ولش کن بچس و بزار هرچی میگه بگه تو فقط لال شو چیکارمیکنید اصلا ایا من باید همون کارو که بقیه میگن انجام بدم درسته؟

خدا رو فراموش نکن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب تو بی احترامی می‌کنه برخورد کن اگه به دیگران حتما خوششون میاد میگن سکوت کن

اره به همین شک دارم من بزرگتر ازمادرو پدرشم اصلا به بچه تربیت ندادن ادب وشعور نداره جلوش که وایمیستم همه گارد میگیرن ازمادرپدرم گرفته تا...

خدا رو فراموش نکن🌹

زیر سه سال باشه خب میگیم بچه اس، ولی بیشتر ازین سن باید بهش تذکر بدی توهین و بی احترامی نکنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تذکر بده ولی دعوا و پرخاش نه

حتی تذکر هم حالیش نیس ازخودش بدتر مادرو پدرشن که کاسه داغترازآش میشن بجای اینکه بگن احترام بزلر درست صحبت کن با بزرگترت به من میگن ولش کن بچس 

خدا رو فراموش نکن🌹

حتی تذکر هم حالیش نیس ازخودش بدتر مادرو پدرشن که کاسه داغترازآش میشن بجای اینکه بگن احترام بزلر درست ...

خب پس اون بچه مقصر نیست

یه مدت نرو خونه مامانت بگو اذیت میشم از دست بچه

شاید به خودشون بیان و بچه رو ادب کنن

به نظرم باید دهن به دهن نشد وقتی میگی بی ادبه ازش فاصله بگیر

چون طبقه خونه بابام میشینن تا میرم سریع میاد پایین دوساعتو خونه بابامو زهرمارم کرده😩

خدا رو فراموش نکن🌹