2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه ای که توی فامیل داشتیم نه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

معلومه که نمیتونن درک بکنن

شما فکر کن همون هم جنس خودت تو ۲۵ سالته اون ۱۰ واقعا طرز فکر متفاوت نیست؟ درک میتونن بکنن همو؟ نهه

حالا چه برسه به جنس مخالف!!

. کاربری دست دونفره.

برای این مسئله یا آقا برای خونه کدبانو و مادر بچه میخواد 

و تصمیم های مهم زندگی رو خودش میگیره 

یا میگن هم فکریم که براش یا خانم باید دست یه مراحل رشد طبیعی بکشه یا آقا فکرش از سنش کمتر باشه

وگرنه ادم منطقی توی امور مهم با کسی که ۱۵ سال کوچیکتره مشورت میکنه؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

۱۴ سال اختلاف سنی داریم از هر لحاظی که فکرشو کنی اصلا حس نمیشه این اختلاف سنی و به شدت از انتخابم راضیم 

خیلی زندگیمون آروم و عالیه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

آره چرا که نه.

من و همسرم ۱۱ سال اختلاف سنی داریم.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!