2777
2789
عنوان

چقد بدبختن زنایی ک با شوهراشون زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 39 پست
دقیقامن برادر خودم بهم گفت ببخش. گفتم اگ منم همین خطارو میکردم بازم میگفتی ببخش. گفت تحمل مرد برل خی ...

مرد گریه نمیکنه قوی ذاتش ال و بل 

زن باید صبور باشه باید بجه هاشو بزرگ کنه تو خونش بشینه 

با این افکار میخوان جهان سومی نشن 

میخوان یه کشور قدرتمند مثل آمریکا بشن 

شوهر تو خائنه ولی تو باید بخاطر خودت و بچه‌ت قوی باشی. وقتی شرایط جدا شدن رو نداری انقدر خودت رو سرز ...

ممنونم 💗

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرف منو درک نمیکنی؟رابطه سه نفره قطعا یه نفرش خائنه. من میگم هر لغزش کوچیکی خیانت نیست و باید ار ...

یله درسته 

لغزش کوچیک ممکن برای هرکی پیش بیاد 

اما حالا نمیدونم لغزش برای شما به معنایی میده 

ببین عزیزم من با پوست و استخونم درکت میکنم ولی من بشخصه میگم اینهمه سال زحمت کشیدم خون دل خوردم سرمایه جمع کردم براش بعد راحت جارو خالی کنم برای بقیه نه عزیزم میمونم و یک یک همرو از دم پاره میکنم جوری ک روزی بگه کاش همون زن قبلی بودی.توام شل نباش عزیزم خودتو بالا ببر همه جوره بزار اون فرار کنه نه تو

بله بخاطر پسرم

اگر اوضاع مالی‌تون بهت این اجازه رو داد حتممممممما تراپیست و مشاور ازدواج برو 

حتما که‌پسرت از آب و گل تا حدودی دراومد سعی کن شاغل بشی مستقل بشی 

نه میگم باهاش ادامه بده نه میگم طلاق بگیر ولی هررر کاری میکنی خواهشا با مشاور صحبت کن و بعد اقدام کن 

حتما هم‌سعی کن پادکست های دکتر هلاکویی رو تو یوتیوب گوش بدی

نه برای این کع حالت خوب بشه ( درد خیانت اونقدددددر بزرگ و زیاده که نه خوب میشه و نه فراموش ولی برای این میگم یه کمی برات قابل تحمل تر بشه )🥺🥺😢😢😢

جهت اطلاعت من در کشور جهان اول زندگی میکنم و مردای اکثر کشورا رو دیدم که میگم.

زندگی نمیکنم 

اما برای مسافرت زیاد میرم 

و ایرانیان اونجا خیلی ذهن باز تری از خود اونا دارن 😂مگه نه؟

لغزش کوچیک رو خودمم انجام دادم دوست عزیز اما شوهر اسی ۱ سال در حال لغزش بوده فکر کنم از لغزش گذشته ریزش شده 

زندگی نمیکنم اما برای مسافرت زیاد میرم و ایرانیان اونجا خیلی ذهن باز تری از خود اونا دارن 😂مگه نه؟ل ...

اگر صحبت منم بخونی، منم گفتم شوهرش خائنه.

برای طرز فکرت درمورد هموطنانت هم متاسفم. همین.