2777
2789

باوجود اینکه بهشون خیانت شده

یکیش خودم🤦‍♀️

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لزوما بدبختی نیست. کسی که ذاتا خائنه فرق میکنه با کسی که یه بار لغزش میکنه. ذات مرد خیلی ضعیفه و ممکنه گول بخوره. اگر بخوایم هر لغزشی رو خیانت غیر قابل بخشش بدونیم که هممممه مردا خائنن و همه باید جدا بشن.

نه لزوما بدبختی نیست. کسی که ذاتا خائنه فرق میکنه با کسی که یه بار لغزش میکنه. ذات مرد خیلی ضعیفه و ...

قبول ندارم

کسی ک یه بار بلغزه بازم ممکنه خطا بره

لازمه بگم ؟

چون پشتوانه ندارن 

چون مستقل نیستند 

فکر میکنن فقط از راه درس میشه به درآمد رسید 

زندگی کردن با یه خیانتکار رو بیشتر از ریسک کردن و ساخت جدید زندگیشون دوست دارن 

همینا میمیرن فقط جسمشون دیرتر دفن میشه 

باید بخواد که دنیا براش بخواد 

لازمه بگم ؟چون پشتوانه ندارن چون مستقل نیستند فکر میکنن فقط از راه درس میشه به درآمد رسید زندگی کردن ...

آره شرایط لعنتی دست و پامونو بسته

نه لزوما بدبختی نیست. کسی که ذاتا خائنه فرق میکنه با کسی که یه بار لغزش میکنه. ذات مرد خیلی ضعیفه و ...

ذات مرد؟

چرا زن باید ذات خودش رو قایم کنه مگه زن عاشق دوست داشته شدن نیست؟ عاشق عشوه نیست؟

چرا نمیره جلو مرد غریبه عشوه بیاد؟

توجیه خوبی نیست عزیزدلم چرا باید مردی رو ببخشیم که اگر قضیه برعکس میشد و زن خیانت می‌کرد جای زن همون ثانیه دم در با یه چمدون بود 

برای چی اومد نظر خود شوهرت چی بود الهی من بمیرم

اومده بود سر از کار شوهرم دربیاره ک زن داره یا نه

یه سال باهاش بوده و گفته مجرده

زنه تعقیبش کرده و رفته از بقال و چقال و کسبه آمارشو گرفته. همشون فهمیدن داستان چیه جز منه احمق

قبول ندارمکسی ک یه بار بلغزه بازم ممکنه خطا بره

همیشه احتمال لغزش برای همه هست. باید پایه‌های ارتباط محکم باشه. اگر باز با اینحال لغزشی صورت گرفت، اونوقت باید بازنگری کرد که چی مشکل داشته توی اون ارتباط. درنهایت کسی که خائنه، انقدر وقیحه که از هیچی نمیترسه و اثبات خیانتش نیاز به کندوکاو و کنجکاوی نداره. مشخصه که همچنان در حال خیانته. 

هیچوقت دنبال اثبات خیانتکاری نباش، خودت ضرر میکنی. بجاش انرژیتو بذار روی ساختن یه ارتباط کامل و عالی. افسردگی و غصه خوردن هم هیچ کمکی نمیکنه.

از آدم خائن باید جدا شد ولی همونطور که گفتم آدم خائن وقیحه و تلاشی برای پنهانکاری نمیکنه. پس لطفا این فشار روانی رو از روی خودت و همسرت بردار و اجازه بده ارتباطتون نفس بکشه و زنده بشه.

ذات مرد؟چرا زن باید ذات خودش رو قایم کنه مگه زن عاشق دوست داشته شدن نیست؟ عاشق عشوه نیست؟چرا نمیره ج ...

دقیقاااا

اگ زن خیانت کنه همه شهر حکم ب قصاصش میدن اما نوبت ب مردا ک رسید زن محکوم شد ب سازش

خود من اگ بیماری پسرم نبود یه لحظه نمیموندم