2777
2789
عنوان

میخوام چندتا راز تو رابطه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 100 پست
خب من الان زنم و همه اینارو داشتم اما پیش شوهرم بی قدر شدم و بی مهری و خیانت دیدم و حتی اصلا دیده هم ...

خب دیگه میگم باور نمیکنن البته ذات ادما هم مهمه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ومنم . فقط خدا برا آدم میمونه فقط به خدا شکایتش کن

🥺🥀💔💔💔نمیدونم چیکار کنم نه راه پس دارم نه راه پیش....

بخدا نیازام بهم فشار میاره حتی بهش میگم بدتر دوری میکنه انگار باهام لج افتاده با اینکه هیچی از هبچ لحاظ کم ندارم...

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا فرق دارند زنای قدیمنالان دختره محبت میکنی هدیه میگیری میگه وظیفته و وطیفه اونم عدم تعهد و دروغگ ...

خب دوستان نظرات خوبی دادن گفتن بستگی داره کی طرفت باشه/ یعنی نمیشه همه رو با یه چوب زد. زن و مرد خوب و بد داره. دوستان نظر میدن ما هم استفاده میکنیم.

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

اگه حرف حساب باشه با کپیش مشکلی نداریم.

به صورت کلی در مورد روابط سطحی درسته ولی در مورد رابطه واقعی غلطه اینجوری ادمارو بی اعتماد میکنید نسبت ب هم

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

همه میبینن ولی متخصص که نیستین این کلیه درمورد همه صدق نمیکنه

باشع شما باور نکنید 

ولی من ادمی ندیدم ک تو صدتا بهش ارزش بدی اونم صدتا بده همیشه ی طرف احساس میکنه خیلی تاپه چرا؟ چون ذاتش درست نیست و با اهمیت زیاد هندونه میره

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ولشکن میدونم سخت تو خونت باش اما سرسنگینی باش باشه تا بچه چیکار کنیم

خیلی سخته جلو چشمت با یکی پیگه خوووش باشه اما تو تو زندگیش هیچی نباشی...

یه سوال از شما که آقایی..یه مرد همزمان میتونه دو نفر رو عاشقانه دوست داشته باشه؟؟

ی مرد عاشق فقط میتونه عاشق ی نفر باشه بعد از ۳۰ سالم ازش بپرسی چشماش خیس میشه 

باشع شما باور نکنید ولی من ادمی ندیدم ک تو صدتا بهش ارزش بدی اونم صدتا بده همیشه ی طرف احساس میکنه خ ...

نمیدونم واقعا ولی رابطه واقعی این شکلی نیست

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

نمیدونم واقعا ولی رابطه واقعی این شکلی نیست

من با رابطه ازدواجی کاری نداشتم اون بحثش جداست 

من به جاش میگم بله

چطور یعنی ممکنه ؟؟

من الان شوهرم با دختری که بهم خیانت می‌کنه وقتی اون دختره باهاش بد میشه اینم داغوووون میشه (گریه.. افسرده و...)اما من اگه بمیرمم براش مهم نیست نه خودم نه احساسی که بهش دارم..

ولی زبونی میگه دوست دارم میخوامت و فلان..