2777
2789
عنوان

میخوام چندتا راز تو رابطه بگم

2285 بازدید | 100 پست

۱. اگه زیادی تو دسترسی بی ارزش میشی

۲. اگه زیادی خوش قلبی دیده نمیشی

۳. اگه زیاد اعتماد میکنی، خیانت میبینی

۴. اگه زیاد عاشقی خودتو گم میکنی یا ترک میشی

۵. اگه زیادی رک هستی، منفور میشی

۶. اگه زیادی اهمیت میدی بی قدر میشی

۷. اگه زیادی انتظار داری، ناامید میشی

۸. اگه زیاد. نزدیک بشی میسوزی

۹. اگه زیاد دور بشی یخ میشی

۱۰. اگه زیادی مهربونی، تکراری میشی و جایگزین میشی

۱۱. اگه زیاد بساز هستی، تنها میشی

۱۲. ادم ها تمامت ک کنن ترکت میکنن هرگز صدتون رو برای کسی نزارید

۱۳. وقتی کارشون تموم شد ولتون میکنن

۱۴.  زیادی محبت کنی میگن وظیفته

۱۵. و ...

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

اینو منم خوندم الان اینستا و واقعا تایید میکنم

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

زیادی فکر کنی سیم پیچیات میرییزه بهم 

خواهرم این برا آدمای نا سالمه 

طرف اگر سالم باشه هرجور هستی میپذیرتت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو منم خوندم الان اینستا و واقعا تایید میکنم

من همشون بودم جز یکی دو مورد 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

یاخدا پس چجور باشیم بمیریم ؟؟؟ ربااات باشیم ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

الان دوره کلی گویی گذشته جدیدا مشاورا هم کلی گویی نمی‌کنند هر شخص و هر زوج جداگانه باید بررسی بشه اینا یه سری کلیات که داره تکرار میشه فقط مثال نقض هم زیاد دارند 

زیادی فکر کنی سیم پیچیات میرییزه بهم خواهرم این برا آدمای نا سالمه طرف اگر سالم باشه هرجور هستی میپذ ...

چشم برادرم

الان دوره کلی گویی گذشته جدیدا مشاورا هم کلی گویی نمی‌کنند هر شخص و هر زوج جداگانه باید بررسی بشه ای ...

مشاورا برای کسب درامد از راه جدید برای خودشون متد ایجاد کردن

در حدش

بله هرچیزی تو این پونزده مورد افراط و تفریط بشه اونموقع رابطه جزو این پونزده مورد با هم میشه ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مشاورا برای کسب درامد از راه جدید برای خودشون متد ایجاد کردن

نه دنیای مدرن انسان واقعاً تفاوت هاشون بیشتر به چشم میاد در دوران قدیم حتی یک نسل قبل فرق چندانی بین احساسات ۹۰ درصد افراد یه جامعه نبود اینقدر تنوع فرهنگی و شخصیتی به وضوح نبود اکثرا از یک عرف و نرم مشخص پیروی میکردن

چشم برادرم

دیگه وقتی وسط ۹۰درصد زن بپلکی معلومه با زنا اشتباهت میگیرن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نه دنیای مدرن انسان واقعاً تفاوت هاشون بیشتر به چشم میاد در دوران قدیم حتی یک نسل قبل فرق چندانی بین ...

والا من ب هر ادمی ک رسیدم ب این روز افتادم نمیدونم 

دیگه وقتی وسط ۹۰درصد زن بپلکی معلومه با زنا اشتباهت میگیرن

پروفایل کاملا مشخصه