2777
2789
عنوان

حس ششم ج میدم فقط ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خیلی مهمه بگو تروخداو اینکه بهش میرسم؟و اینکه ارشدم خوب میشه؟

اسی این سه تا رو بگو لطفا

چرا پیاممو جواب نمیده؟

بهم میرسیم؟

ارشدم خوب میشه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
همسر من چی شده؟ کی ازدواج مجدد دارم؟

دلت براش تنگ شده؟خدا رحمتش کنه اگ فوت کرده ازدواج داری ولی طرفت فک کنم ی دختر داره دوتا بچه داره حس میکنما یکیش دختره

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
اسی این سه تا رو بگو لطفاچرا پیاممو جواب نمیده؟بهم میرسیم؟ارشدم خوب میشه؟

تلاش کن ارشدت خوب بشه

جوابتو نمیده بعدا هم میاد مثلا بادلایل الکی توجیه کنه 

حس میکنم بخواین بهم می رسین 

اما رضایت زندگیت بااین شخص کمه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
مرضیه طلاق داره ؟ اگه اره کی

نه حس میکنم خیلی طول میکشه مثلا ۵سال

تلاش کن ارشدت خوب بشهجوابتو نمیده بعدا هم میاد مثلا بادلایل الکی توجیه کنه حس میکنم بخواین بهم می رس ...

واسه منو جواب نمیدی خیلی پرسیدم

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
اینکه گفتی. دیگران فکر میکنن لول من از اونا بالاتره چون بارها اینو اطرافیان به مادرم گفتن با اینکه م ...

دختر یکم ریلکس کن انشالله بزودی ازدواج خوب

اره فوت کرده، تقریبا کی میاد تو زندگیم؟

نمیدونم ۳سال درنظر بگیر

تلاش کن ارشدت خوب بشهجوابتو نمیده بعدا هم میاد مثلا بادلایل الکی توجیه کنه حس میکنم بخواین بهم می رس ...

مرسی عزیزم جالبه چند نفر حس ششمی بهم گفتن ادم جالبی به نظر نمیاد ولی.....💔

دلمو چکار کنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا