2777
2789
عنوان

نامزدم رفته عروسی😁

420 بازدید | 17 پست

بعد بهم گفت گفتم عه خوشسس بگذره😁

از رو حرص

بعد خداحافظی کردیم

پیام داده داره بهم خوش میگذره🤣🤣🤣🤣

من باهاش چیکار کنم

عاشق همین دیوونه بازیاشم هر چن میخواد منو حرص بده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

😐

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینقدر دیونه بازی خطرناک نباشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان اگه من بودم دعوا راه انداخته بودم

منم یذره عصبی شدم 😑🤣

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

نزار بفهمه حرص میخوریچرا تو نرفتی

نمیتونم دست من نیس

آخه دعوت نبودم خودشو دعوتکرده بودن

الان عصبی نیستی ینی؟🥲😂

نه 

بودم یذره گفتم بیخیال

عقدید ؟تو چرا دعوت نیستی پس

بله عقدیم

آخه من دعوت نبودم  ، فقط خودم نامزدم رفت