2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به سلامتی عزیزم 😍

بزرگترای من میگن روزی که از بیمارستان میای باید یه حموم خخخیلی داغ بری و تو خود حموم خودتو کاملا خشک کنی و بیای زیر چند تا پتو و لحاف بخوابی تا حسابی عرق کنی و دمای بدنت بره بالا.

اینجوری هم شیرت جریان پیدا میکنه هم دیگه تب شیر نمیکنی.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

حتما شیوووو بکن خخخ جدی میگم،من هفته ۳۶یهو کیسه ابم پاره شد عین چی تو گل گیر کزدم،بعدم واسه زایمانت حتما کمپوت گلابی ببر که بعدش بخوری،اگر خدا نکزده بعد از زایمان دیدی خونریزیت کمی زیاده حتما اطلاع بده به پرستار،وای اینم بگم بعد از زایمان تا چند ساعت سرتو تکون نده،،،یه سردردی میگیری تا ۱۰روز که نگوو

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

حتما شیوووو بکن خخخ جدی میگم،من هفته ۳۶یهو کیسه ابم پاره شد عین چی تو گل گیر کزدم،بعدم واسه زایمانت حتما کمپوت گلابی ببر که بعدش بخوری،اگر خدا نکزده بعد از زایمان دیدی خونریزیت کمی زیاده حتما اطلاع بده به پرستار،وای اینم بگم بعد از زایمان تا چند ساعت سرتو تکون نده،،،یه سردردی میگیری تا ۱۰روز که نگوو

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝