2777
2789

سلام خانوما کسی بوده از اول تا آخر بارداریش دل درد و کمر درد و تیر کشیدن لگن داشته باشه ؟بخدا کلافه ام زیرر دلم نه مث درد پریوده نه فشار نه سوزش ی جوری کلافه کنندس اما ب درد شبیه

امکانش هست ارثی باشه؟خالم میگفت مدام دل درد و کمر درد داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی زایمان کزدی

نه بابا سزارین کردم،،،،بعدش خونریزی شدید کردمو فشار خونم رفت رو ۲۷ و آی سی یو بستری شدم،،،،زایمانمم مثل ادمیزاد نبود،بخاطر یه زایمان کم مونده بود برم کما

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
چند هفته ای؟

17 هفته از  اول همین بودم دل درد و کمر درد درد تو لگن گاهی تو واژن اصن استخون شرمگاهی انگار داره میترکه اما زیر دلم و ی کم بالاترش ی جوری شبیه درد و سنگینیه پهلوهامم گاهی دردداره

17 هفته از  اول همین بودم دل درد و کمر درد درد تو لگن گاهی تو واژن اصن استخون شرمگاهی انگار دار ...

من18هفته ام همین دردارو دارم و طبیعیه

فقط وارای سنگین اصلا نکن و بیشتر دراز بکش به پهلو کم کم بهتر میشی

اره عزیزم انشاالله قسمت خودت  اما این سه روز نمیگذره😣

انشاا..😍

میفهمم هر چی شوق داشتی باشی واس انجام ی کاری انقد دیر میگذره ک دق میکنی😐😂

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
۴ماهه زایمان کردمو این کمردرد لعنتی رو دارم من هنوززز

نگووووووووووو دکتر متخصص رفتی برا کمر شاید تو بارداری آسیب دیده یعنی فشار زیادی بهش وارد شده

بخدا خانومای بی درد و مشکلو میبینم دلم میخواد سرمو بکوبم ب دیوار خخخ