2777
2789
عنوان

خیانته ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدی؟؟؟ یه سریا دائم تو نقشن همین منو تو گندشون میکنیم دیدی داره شاخ میشه دستیشو بکش

اره واقن دلم میخاد باش تموم کنم ولی اینقد سرش قید همه رو زدم تنها شدم حتی دور رفیقامم خط کشیده بودم 🥲

اره واقن دلم میخاد باش تموم کنم ولی اینقد سرش قید همه رو زدم تنها شدم حتی دور رفیقامم خط کشیده بودم ...

عیب نداره اینقد از این روابط بشه ساخت 

هیچی از اعصابت مهمتر نیست ولی حواست باشه بهش نگی چرا میخای کات کنی یعنی نگو ناراحتم ازت فلان کارو کردی بگو با هم گشتیم تایپ من نبودی حس میکنم ادامه دادن وقت تلف کردنه

میگم تو یه شب دو حرکت زشت زده که بوی خوبی نمیده بعد میگی سه ساله باهاش بودی تازه شناختی

دو حرکت چیه؟ اون شب کلن از من نپرسیدن شام چی میخورم خودشون سفارش دادن , تو کل تایمی ک اونجا بودیم ی کلمه با من حرف نمیزد 😂 پارتنر پسرداییش با اینکه از من کوچیک ترع هزار جور بی احترامی بم کرد ، بعد چن روز بعد قرار بود بریم ی جایی گفت اوناعم میان گفتم خودتون برین من جایی ک بم بی احترامی شه نمیام اونم کلی حرف زشت بم زدو بلاکم کرد ، هر چند ی هفته بعد مصع س،گ اومد التماس کرد ولی خب از دلم نمیرع 

عیب نداره اینقد از این روابط بشه ساخت هیچی از اعصابت مهمتر نیست ولی حواست باشه بهش نگی چرا میخای کات ...

اره نمیگم حالا امشب ی دعوا درست میکنم تمومش میکنم ، اره موافقم من تو زندگیم هیچ چیزی کم ندارم ولی ی جوری سه ساله سر این تحفه اعصابمو روانم بهم ریخته اعتماد ب نفسم صفر شدع 

اره نمیگم حالا امشب ی دعوا درست میکنم تمومش میکنم ، اره موافقم من تو زندگیم هیچ چیزی کم ندارم ولی ی ...

ولکن بابا از این پاپتیا ریخته بگرد یکی پیدا کن حرمت شناس باشه این علنا بی احترامی میکنه یعنی چی بره با یکی دیگه بحرفه مگه دله