2777
2789

حالم خیلی بده از نظر روحی ، وجودم پر از حس نفرته که داره خودمو اذیت می‌کنه . نفرت از آدمای همیشه طلبکار و بی چشم و رو . حالا بی چشم و روییشون به کنار ، اینا از سن نوجوونی من که وارد زندگیم شدن اینقدرررررر من رو مقایسه کردن با این و اون که حالا بعد از گذشت سال ها به خودم اومدم و میبینم خودمم مدام دارم خودمو با بقیه مقایسه میکنم ، همش میخوام جا نمونم ، حالم بد میشه از پیشرفت بقیه چون حس میکنم کوچیک میشم جلو بقیه و اعتماد بنفسم داغون میشه . حالم از خودم بد میشه وقتی به اینا فکر میکنم اما دست خودم نیست ، فکرم و احساسم دست خودم نیس . داغونم ، انگار خدا هم دیده اینطوری شدم دیگه نمی‌خواد کمکم کنه . چیکار کنم از شر این حس ها خلاص بشم ؟ چیکار کنم قدردان داشته های خودم باشم و مدام خودمو مقایسه نکنم ؟ لعنت به هر کسی که با من اینکار رو کرد😭

بنظرم دکتر برو افسردگی دارید خوب هر کسی با یه حسی نشون داده میشه مشکلش گلم مشاوره برید خوب 

بنظر من از ریشه بایدحل بشه این حس نفرت که دارید

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

هر کی گفت حس مقایسه و حسادت نداره دروغ میگه 

فکر میکنی این شاخهای مجازی چرا نمایش زندگی خوشبخت میدن برای اینکه مردمو فریب بدن و دل مردمو بسوزنن و از ویو لایک و فالور تبلیغ پول دربیارن تا از گشنگی نمیرن و توسط گول زدن مردم و تحریک حس حسادت مردم به خواسته هاشون برسن به ریش ملت بخندن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دکتر برو افسردگی دارید خوب هر کسی با یه حسی نشون داده میشه مشکلش گلم مشاوره برید خوب بنظر من ا ...

خودمم می‌دونم افسرده شدم چون به خودم میام و میبینم اینقدر گریه کردم که چشمام به زور باز میشه اما این گریه ها خشم منه که سرازیر میشه نه غصه و ناراحتی . هییییچکس رو توی این دنیا ندارم بتونم ذره ای از چیزایی که توی دلم هست رو بهش بگم و حرفهای نزده داره خفم می‌کنه از طرفی شرایط پیچیده ای دارم توی زندگی شخصیم که حتی مشاور هم نمیتونم برم . امشب دلم میخواست داد بزنم و بگم یکی کمکم کنه و منو از دست خودم نجات بده اما تهش اومدم اینجا گفتم حداقل اینجا کسی منو نمیشناسه راحت تر حرف بزنم شاید حرفای کسی بدردم بخوره و منو نجات بده از دست افکارم

هر کی گفت حس مقایسه و حسادت نداره دروغ میگه فکر میکنی این شاخهای مجازی چرا نمایش زندگی خوشبخت میدن ب ...

من ذره ای به بلاگرا و ... حسادت نمیکنم من فقط این حس رو به کسایی دارم که سالهاست دارن منو باهاشون مقایسه میکنن و از طریق اونا آزارم میدن

من ذره ای به بلاگرا و ... حسادت نمیکنم من فقط این حس رو به کسایی دارم که سالهاست دارن منو باهاشون مق ...

مثال زدم ادمای سواستفاده و طماع چطور از حس مقایسه و حسرت بقیه پول به جیب میزنن که به خواسته هاشون برسن چون تو همه ادما حسرت وجود داره 

خودمم می‌دونم افسرده شدم چون به خودم میام و میبینم اینقدر گریه کردم که چشمام به زور باز میشه اما این ...

عزیزم من این روزا رو داشتم شاید بگم به خودت بگی وای چقد سخت بدتر بوده و برای خودت به چشمت بی ارزش بیاد

عزیزم درد باید درمان کرد چه جسمی چه روحی 

بنظرم با صحبت همیشه حل نمیشه یه موقع هایی باید از ریشه حلش کنی عزیزم انشالله که خدا پشت پناهت باشع

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

قربونت عزیزم انشاالله مشکلات هممون حل بشه

انشالله گلم