2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین یه سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم فکر کنم

من ی بار از استرس و ترس شدید اینطوری شدم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
دارم ولی اون همیشه داشتم بعد هیچوقت اینجوری نشده بود ی بار شدا ولی نه اینجوری

عفونتتو جدی بگیر .لباس زیرتو خیلی زود عوض کن و تمیز بشور .دستمال نخی مخصوص  بذار برای سرویس رفتنت 

عفونتای مجردی اگ زیاد باشن بعدا برات بد میشه خدای نکرده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
عفونتتو جدی بگیر .لباس زیرتو خیلی زود عوض کن و تمیز بشور .دستمال نخی مخصوص بذار برای سرویس رفتنت عف ...

میگما اگه کم خونی پاشته باشم ممکنه اینجوری بشه شنیدم کم‌خونی داشته باشی میاد ولی زرد رنگ من دندون رفتم عصب کشی کردم بعد خون ریزی کرد دندونم یهو سرم گیج رفت حالم بد شد ممکنه بخماطر کم خونی باشه

میگما اگه کم خونی پاشته باشم ممکنه اینجوری بشه شنیدم کم‌خونی داشته باشی میاد ولی زرد رنگ من دندون رف ...

ن نشنیدم 

من خودم کم خونی دارم 

اتفاقا خیلی شدیدتره