ببخشیدا من هرماه که پریود میشدم همیشه تا ۴ روز ادامه داشت ولی این بار نمیدونم چم شده فقط یک روز و نصفی خون ریزی داشتم الانم تموم شد ولی زیر شکمم درد میکنه نمیدونم چم شده
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
میگما اگه کم خونی پاشته باشم ممکنه اینجوری بشه شنیدم کمخونی داشته باشی میاد ولی زرد رنگ من دندون رفتم عصب کشی کردم بعد خون ریزی کرد دندونم یهو سرم گیج رفت حالم بد شد ممکنه بخماطر کم خونی باشه
میگما اگه کم خونی پاشته باشم ممکنه اینجوری بشه شنیدم کمخونی داشته باشی میاد ولی زرد رنگ من دندون رف ...
ن نشنیدم
من خودم کم خونی دارم
اتفاقا خیلی شدیدتره