2777
2789
عنوان

سر زبون دارا بیان

61 بازدید | 12 پست

من موقع بحثا اصلا نمیتونم جواب بدم اگه هم جوابی بدم به سختی

یا یکی تیکه میپرونه نمیتونم بفهمم یا جوابشو بدم 

چیکار کنم 😭😭

دارم با آدمایی تعامل میکنم بلد نباشم میخورنم

اصلا سکوت کارساز نیست تا الانم سکوت کردم انقدر پرو شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چطوری چیکار کنم بالاخره آدم باید از جایی شروع کنه

اره شروع باید بشه 

ولی حرفت بوی اینو میده که صرفا به خاطر افرادی که داری باهاشون وصلت میکنی میخوایی زودی زبون دار شی که نخورنت 

برای اینکه بتونی حرف بقیه رو جواب بدی لازمش اینه اول حرفشو تو ذهنت به چالش بکشی ببینی چرا داره اینو میگه و استرس و اضطراب اتو حل کنی که لال نشی تا میایی جواب بدی چون استرس و خشم باعث میشه دهنت ادم بسته شه نتونه حرف بزنه 

خودتو با ارزش بدون و یکم خودتو اولویت بزار

اره شروع باید بشه ولی حرفت بوی اینو میده که صرفا به خاطر افرادی که داری باهاشون وصلت میکنی میخوایی ز ...

من تو خوابگاه میمونم  ۶ نفریم چنتاییشون خیلی اذیتم میکنن  تا هر حرفی میزنم میخوان یه چیزی بگن یه مخالفتی کنن ،یه حرفی بزنن تیکه ای بپرونن، مگرنه من آدم صلح طلبی هستم و معمولا به همه احترام میزارم اما اونا شورشو در اوردن 

یبار تیکه انداختن جوابشون بدی دیگ کم کم یاد میگیری سکوت نمیکنی اعتماد ب بنفس داشته باش استرس نگیر

دیشب بحث شد اما پشت تلفن من دقیقا صدای تپش قلبمو با گوشم میفهمیدم  واقعا خیلی اذیت شدم 

من تو خوابگاه میمونم ۶ نفریم چنتاییشون خیلی اذیتم میکنن تا هر حرفی میزنم میخوان یه چیزی بگن یه مخا ...

عزیزم زیاد درگیر نشو باهاشون 

مهم نیس ساز مخالف بزنن 

حسودی کنن 

بهشون رو نده خیلی 

صلح طلبی خوبه ولی بچه های دانشگاه رو نباید جدی گرفت و باید حد و فاصله رعایت کرد . موفق باشی عزیزم

رو خودت کار کن هر حرفی هم اهمیت نده فقط نزار حق تو بخورن همین بقیه حرفا باد هواس

دیشب بحث شد اما پشت تلفن من دقیقا صدای تپش قلبمو با گوشم میفهمیدم واقعا خیلی اذیت شدم

اتاقت عوض کن 

کلا زندکی ت خابگاه سخته باید سیاست داشته باشی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

این ترم نمیشه کاری کرد کلا چه این اتاق چه اتاق دیگه باید یاد بگیرم برخورد کنم باهاشون

اره ن باهاشون دشمن شو ک تلافی نکنن چون بعضیا ذات درستی ندارن

ن خیلی خوب باش سوار سرت شن 

کاری بهشون نداشته باش 

کلا ت خابگاه دانشگاه زیاد با کسی صمیمی نشو 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید