2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

87 بازدید | 10 پست

6 سال عمرم گذاشتم پای یه لجن آخرشم ولم کرد همش بهونه آورد خانوادم مخالفه منم باور کردم گفت اصلا نمیخوام ازدواج کنم دیگه

مشب داشتیم چت میکردیم اشتباهی پیام برامن فرستادم انگار میخواست بره خواستگاری کسی اشتباه پیام فرستاد رو گوشی من خدایا دارم نابود میشم 6 سال عمرم رفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ساااال چطور تونسته بره خاستگاری یکی دیگه؟

همیشه  یه رژ ساده یه ضد آفتاب بی رنگ ازم دریغ می‌کرد که حق نداری آرایش کنی به همه حرفاش گفتم چشم مقصر خودمم دارم نابود میشم 

همیشه یه رژ ساده یه ضد آفتاب بی رنگ ازم دریغ می‌کرد که حق نداری آرایش کنی به همه حرفاش گفتم چشم مقص ...

عجیبه 😐 خودشم تایید کرد که میخواد بره خاستگاری؟؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

مقصر خودمم خودم لعنت به من

عزیزم 🫂

حالا ازین به بعد میخوای چکار کنی؟ میخوای ۶سال دیگم عمرت رو هدر سوگواری و غصه این نامرد رو بخوری؟  فکر کن مُرده. سیاه هم بپوش 

چند شب بشین گریه کن . به خودت فحش بده ، درس هایی که یاد گرفتی رو یادت نره ...

ولی دیگه انرژیتو حروم یادش هم نکن. 

عزیزم 🫂حالا ازین به بعد میخوای چکار کنی؟ میخوای ۶سال دیگم عمرت رو هدر سوگواری و غصه این نامرد رو بخ ...

نه خیلی وقته دیگه بیخیالش شده بودم تا اینکه این پیام اومد رو گوشیم اینکه میگفت مامانم اصلا نمیخواد من ازدواج کنم نگو الکی می‌گفته منو دک کنه اینکه میگفت دیگه نمیخوام به ازدواج فک کنم حالا پیام اشتباهی اومد رو گوشیم که میخوام پا پیش بزارم این نابودم کردههههههههه خدا کجایییی