2777
2789

خانوما علت رنگ پریدی صورت مایل به زرد و لاغر شدن ریزش موی سر و جوش صورت به چه دلیله 

همه اینا فقط توی ۳_۴ ماه اتقاق افتاده 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک کردم بهش حالا چ کنم 🥲😭

خدایا خودمم نمیدونم چشه 💔💔💔

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
دکتر برید خوب کبد مشکل داره شاید

بنظرتون ممکنه چیز دیگه ای باشه برا کبد چرب اینجوری میشن

به کی شک کردیکیه طرف دوس پسرته

ن عزیز حالا چ فرقی داره کیه ولی بنظرت برا چی اینجوری شده

برا کم خونی اینجوری میشی ؟این علائم داره ؟

رنگ پریدگی

وریزش مو

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خواهر من چهار سالشه 

یک روز که داشت همینجوری با پسر عمم که همسنش هست بازی میکرد خیلی یهویی بالا آورد و در آخر بیهوش شد 

بردیمش دکتر و خلاصه دو روز تو آی سی یو بود  و چهار روز بستری بود که خداروشکر الان خونه هست و حالش بهتره ....

میدونی میخوام چی بگم ؟ میخوام بگم خواهرم قبلش هیچ مشکلی نداشت معلوم شد بدنش از داخل بخاطر سرماخوردگی های قبلی عفونت کرده بود و ما نمی‌دونستیم 

....بچه سر حال بود و یهو پس افتاد...

آخه چجوری ما میتونیم از علائم تشخیص بدیم مشکل چیه یک چکاپ برید 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من نمیدونم عزیزم که از کی صحبت میکنی چن سالشه چ بیماری های دیکه ای دارهاعتیاد که نداره؟

اقا هست نزدیک به ۳۰ 

بیماری هیچی 

سیگار فک کنم گاهی، که اونم میگه نمیشکم نمیدونم🥲

خواهر من چهار سالشه یک روز که داشت همینجوری با پسر عمم که همسنش هست بازی میکرد خیلی یهویی بالا آورد ...

آقا هستن 

آزمایش سه چهار ماه پیش رفتیم هیچ مشکلی نداشت