2777
2789
چرا با ذکر مثال بگید

من یه نامزد خودشیفته عقده ای و مغرور داشتم. خیلی خودشو بالاتر از همههههه نظر چه ظاهر چه خانواده چه سواد میدونست بااینکه تفاوتی از این لحاظات نداشتیم و ما خانواده فرهنگی بودیم اما خیلی ایراد از من میگرفت از خودشیفه بودن که ظاهر منو تحقیر میکرد تا.... اخرشم بهم زدم. عشق نون اب و ارامش نمیشه.... با آدم نرمال ازدواج کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وااای آدمای خودشیفته آدمو دیوونه می‌کنن. تجربه‌ی همسر ندارم، ولی مادر همسر دارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارتنر سابقم این مدلی بود تمام تلاشمو کردم تحمل کنم و نهایتا به ۶ ماه هم نرسید!اینجوری آدما قابل تحمل نیستن مخصوصا واسه یه عمرررر زندگی

یه صلوات واسه قبولیم تو رشته مورد علاقم میفرستی خوشگل خانوم؟🤍🦋

تجربشو داربد؟من میگم اگر مرد عاشق باشه زن خوشبخت میشه

بله،بابای خودم😕آدم خودشیفته اسمش روشه،اول و اخر فقط خودشو دوست داره.اگه مثلا عصبانی بشه ،چنان خوردت میکنه که نمیشه درستش کرد.

شاید مثلا دوستت داشته باشه و یه وقتایی بهت حال بده،ولی فقط تا وقتی که بهش بگی چشم