الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرمهدلش میخواد ازدواج کنه دهنمونو سرویس کرده باهام درد دل کرد منم اینجوری گفتم
خب شاید مورد خوب پیدا نمیکنه
چون مورد خوب نیست که دلیل نمیشه همینجوری ازدواج کنه خودشو بدبخت کنه که اگه خواهرشی یکم باهاش همدردی کن تاییدش کن شما فک کنم خودت ازدواج نکردی هنوز اگه ازدواج کنی میفهمی اختلاف سیاسی فووووووق العاده مهمه توی زندگی
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برادرشوهرم سر همین کلی دخترو رد کرد مذهبی بود مثلا الان یکی هم فکر خودش پیدا کرد دیشب کل شهرو دور زدیم یه دقیقه هم دختره سال سرش نبود. دختره خوب نیست آدم بگه اینقدر سن بالا میزنه انگار. مادرشه ترکیب قیافه زشت خواهر شما هم گیر الکی نده آخرش بشه این