2777
2789
عنوان

این رفتار میهمان به نظرتون زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 28 پست

قطعا کار قشنگی نیست

اگرهم قصد کمک دارن سرکشیدن لازم نیست، کلیت اوضاع اقتصادی شمارو می‌دونن

نمی‌دونم شاید از سادگیشونه

خودشون وضع مالیشون چطوره؟

می‌تونن کمک کنن و نمی‌کنن یا چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یکبار هم من خونه نبودم شوهرم و پدرش اومدن خونه ی ما برای یه کاری. پدرشوهرم بازم یخچالمو گشته بود ...

از فریزر شون چند بسته گوشت بردار ببر بگو دیدم نگرانید نداشتیم برداشتم 

خودشناسی DNA plus

خاک بر سر ادمای بی فرهنگ

مادرشوهر من تو یخچال میگشت تو سطل اشغالم میگشت بفهمه چیا خوردیم

البته چون وضع مالیمون خوبه این کارو میکرد

فرداش زنگ میزد شوهرم ک اره اینو خریدی برا زنت اونو خریدی 

برا ماهم بخر

منم از اون موقع هروقت اومدن خونمون از کنارشون تکون نمیخورم 

هرچی میخاد دست بزنه میگم ببخشید مامان چیزی احتیاج دارین بگین براتون بیارم

دیگه جرات نداره بگرده

اگه واقعا درست میگن زیاد سخت نگیر بزار ببینه اگه نه 

اول غیر مستقیم بهشون تذکر بده حتما اگه دیدی تکرار شد تو خلوت با احترام و اون قاطعیت حتما بهش تذکر بده که خوشت نمیاد و ناراحت میشی 

منم مامانم هروقت بیاد میبینه ولی واقعا مسخره برامون هروقت دیده یخچالمون خالیه رفته از خونه شون آورده پر کرده ولی مادرشوهرمم میبینه اون برمی‌داره برا خودش 

دیگه من هرموقع بیاد خونم خوراکی های یخچالو قایم میکنم از دستش چون هرچی خوشش بیاد رو برمی‌داره نه تنها خودش میخوره برا بقیه هم میخواد ببره کمک زیادی هم نمیکنه مثلا یه شیشه کوچک رب داده بود بعد انتظار داشت با همون برا 10 نفر ماکارونی درست کنم کلا ربم تموم شد 🤦‍♀️😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین دوتا مقوله اینجا هستم.زشت بودن رفتار اونها که نباید انجام بدن ۲.ناراحت نشدن شما که اگر ناراحت بشی اشتباهه،با احترام بگو مادرجان،پدر جان،اگر یخچال ما خالی باشه و شما غصه بخورید خوب نیست،پس لطفا باز نکنید که اذیت نشید و من این جوری راحت ترم

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر