2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بستگی به سطح و مدل خانواده ها داره یکی با ۳۰۰ تومن یکی با سه میلیارد یکیم آسان با ۳۰ تومن بنظرم نمیشه قطعی قیمتی گفت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

برای پسر یا دختر؟

برای پسر فقط میتونم در راستای تاپیک پربازدید بگم که مهریه بستگی به توان داماد داره واسه یکی ۱۴ سکه که حدود یه میلیارده زیاده و پول ۶ سال کار بی وقفشه

واسه یکی ۱۱۴ سکه که حدود ۷ میلیارده کمه 

در کل حدود ۴۰ سکه خوبه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دو سال پیش با یه عروسی ۱۵۰ نفره ۱۰۰ تومن شد جهاز من که ۵۰۰ شد شوهرمم همون موقع خونه خرید کلی رفتیم زیر قرض ماه آینده قسطا تموم میشه مدیریت کردیم کم نیاوردیم قسطامون سنگین بود

خاستگار داریخدا کمک میکنه به ایناش فگر نکنمتولد۸۵هستی؟

بله عریزم متولد 85 ام 

خواستگار چه عرض کنم چند سال پیش پسر یکی از اشناها ابراز علاقه کردن اما برای ازدواج و قصدشون ازدواج بود بعد چون پدر من خیلی با پدر ایشون و خانوادشون مشکل داره جرعت بیانشو نداریم و چون پدرم راضی نیست فکر میکنم سر مادیات به پسره گیر بده در حال حاضرم پسره تا عید فقط میتونه ماشین بگیره از یک طرفی من تحت فشارم شاید خیلیا بگن خیلی زوده برای ازدواج ولی باید شرایط خانواده و شخص رو هم در نظر بگیره که من شرایط خانوادم طوری که هرچی زودتر ازدواج کنم بهتره

بله عریزم متولد 85 ام خواستگار چه عرض کنم چند سال پیش پسر یکی از اشناها ابراز علاقه کردن اما برای از ...

میخواد بیاد جلو ولی نمیدونم چقدر نیازه برای یه عروسی نسبتا خوب از مادررم که میپرسم جواب سربالا میده و میگه این سوالا چیه و به چه دردت میخوره