2777
2789
عنوان

اسنپ فود پولمو خورده

294 بازدید | 33 پست

دو ساعته یه غذا سفارش دادیم نوشته تحویل داده شد

از سفارش خود لذت ببرید

آخه لامصب چه کوفتی برام اومده که ازش لذت ببرم

پیگیری کردم بعد یک ساعت نوشته شد پیگیری شما با موفقیت انجام شد سفارش تحویل داده شد در حالی که هیچی به من نرسیده

دوباره می خوام پیگیری کنم نمیشه میگه پیگیری انجام شده شماره هم نداره که زنگ بزنم

واقعا عصبانیم

نکنه اشتباها تحویل کس دیگه دادن 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام از چه رستورانی ثبت سفارش کنید داخل گوگل اسم رستوران یا کافه رو بزن یا اینستاگرام شمارشو پیدا کن زنگ بزن به صاحب رستوران ، شماره خود کافه ، شاید سفارشتو پیک برده ، یا شاید اشتباهی دادن کسی ، سریعتر پیگیر شو من هستم کمک خواستی بگو

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

دیگه پیگیری هم نمیشه کرد یه شماره تو نت بود زدم گفت ساعت کاری ما الان نیست😑

ای بابا

من چنین تجربه ای تا حالا نداشتم

امیدوارم دوستان بیان راهنمایی کنن 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔