2777
2789
عنوان

حاملگی

61 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من 42 سالمه تو ماه گذشته ی رابطه داشتم طبیعی بود ولی در رفت و.... بعد هم هر سری یک هفته زود تر پریود میشدم ماه گذشته 12 ام شدم که ی هفته زودتر میشد هشتم نهم و نشدم و الان هم هجدهم خبری نیست فقط کمی کمر درد دارم استرس دارم نمی‌خوام تست بزنم شرایط نکه داشتن بچه رم ندارم ی دونه دارم با همون شرایط سختی دارم شوهرم اعتیاد داره سالی ی بار رابطه نداشتیم اپن ژ بارم اینجور شد بنظرتون راهی 

اگه حامله بودم دکتر راحتی دارو میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر با فکر و خیال خودتو زجر نده عزیزم برو تست بزن زودتر تکلیفت معلوم شه بدونی بارداری یا نه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

انقدر با فکر و خیال خودتو زجر نده عزیزم برو تست بزن زودتر تکلیفت معلوم شه بدونی بارداری یا نه

جرات اینکارا ندارم عزیزم . میگم شاید ی جورایی اقدام حساب میشه باعث تاخیر شده ؟,

برا تست زدن هم استرس دارم کمر درد دارم میگم شاید تا فردا بیاد . آخه توان سقط هم ندارم قبلاً چند تا سقط خود بخودی داشتم مرگ تجربه کردم . پیش خودم می گم شاید ی جورایی اقدام حساب میشه و باعث تاخیر در پریودی شده پنج ساله جلوگیری داشتم همیشه 

پناه و پشتیبان یه چیزه، رزق و روزی یه چیزی دیگه ، ولی در هر صورت پشتیبان و پناه از خدا بالاتر؟ یا از خدا رزاق تر؟

اتفاقا به نظرم فقرا باید بیشتر بچه بیارن چون بچه خودش دارایی و پشتوانه ست ، ۲۰ سال کمتر یا بیشتر به نون خشک یا چلو پلو ... بزرگ میشه میشه کمک دستت ، مناعت طبع رو اگه یادش بدی نه حسرتی خواهد خورد نه عقده ای میشه ، بیشترین خودکشی ها و خود زنی ها و افسردگی ها مال قشر مرفه هست، اصلا اینا رو بذاریم کنار باید گفت خدایا اگر دنیام خرابه آخرتم آباد باشه ، نه اینکه خدای نکرده خسرالدنیا و الاخره

جرات اینکارا ندارم عزیزم . میگم شاید ی جورایی اقدام حساب میشه باعث تاخیر شده ؟,

خب اینجوری خودتو اذیت میکنی 

زودتر بزن معلوم شه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برا تست زدن هم استرس دارم کمر درد دارم میگم شاید تا فردا بیاد . آخه توان سقط هم ندارم قبلاً چند تا س ...

به سقط فکر نکن...

سقط مسعله ی کمی نیست 

مخصوصا اگر ادمی باشی که بعدش بخوای عذاب وجدان بگیری واقعا برات اذیت کنندس 

اثار جسمیشم که خودت بهتر میدونی...

پناه و پشتیبان یه چیزه، رزق و روزی یه چیزی دیگه ، ولی در هر صورت پشتیبان و پناه از خدا بالاتر؟ یا از ...

عزیزم شوهر من معتاد داغونه اون روز که رابطه داشتیم تازه از کمپ اومده بود ولی روز دوم رفت سراغ مواد و خلاف هر آن ممکنه بره زندان یا  هر بلایی سرش بیاد برا همین من میمونم و دو تا بچه که باید برم خونه پدر اونا هم دو روز آدم نگه نمی دارد ملک و مخارج شونم هست الان منم و ی یارانه ماهی دو سه تومن حقوق خودم حامله بشم دیگه اونم نیست