2777
2789

سلام

لطفا راهنماییمممم کنین،حالم بدهههه

من یک سال پیش با یه پسر آشنا شدم،بعد من درمورد محل زندگیم دروغ گفتم بهش،تو یکی از روستاهای یه شهرستان زندگی میکنیم ولی من گفتم تو خود اون شهره زندگی میکنیم

خیلی پسر خوبیه،خیلی دوسم داره منم دوسش دارم الانم بعد تموم شدن سربازیش میخاد بیاد خواستگاریم و جدی کنه رابطه رو 🥲

پشیمونم نمیخام از دستش بدم فقط میترسم بیام بعد این همه مدت بهش بگم،یا ولم کنه بره،تو بهترین حالتم بهم بی اعتماد میشه توروخدا بگین چیکار کنم بگم نگم چجوری بگم چی بگممم

بگو خونمون رو جابجا کردیم 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بگو بخاطر اب و هوا رفتیم روستا

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.