2777
2789

۴ساله ازدواج کردیم ۲۸سالشه هیچ حامی نداره 

خیل شوهر خوبیه عین تو فیلما رمانتیک مهربون خیلی برخورد خوبی داره اصلا خسیس نیس 

ولی نگاه اطرافیان رو که میبینم یه جورایی خجالت میکشم همشون خونه های لوکس مامانم هی میگه تو هم کاش خونه میخریدی 

شوهرم چند وقتیه میگه بچه بیاریم ولی به خاطر حرف اطرافیان نمیارم همشون میگن فعلا نه ها صب کن یه ۵ سال دیگه بیار همه چی داشته باشین 

ولی خوب من از زندگیم خیلی راضیم دلمم میخواد بچه بیارم 

درآمد شوهرمم خوبه ها فقط چون از صفر شروع کرده یه ماشین با پس انداز حدودی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خوشی میزنه زیر دلت 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وقتی آدم خوبیه اینجوری نگید دیگه.واقعا عادیه که بعد از چهار سال نتوانسته خونه بخره با این اوضاع.

و اینکه اگه خودتون شاغل نیستید که دیگه اصلااا نباید ازش ناامید بشید یا توقع زیاد داشته باشید

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

عزیزم بچه نیاز به یه موان مناسب برا زندگی داره اگه میدونید تو چند سال آینده ممکنه شرایط بهتر شه اونوقت اقدام کنید ولی خیلی خدا رو شکر کن همسرت انقدر خوبه مطمئنم بابای خیلی خوبی هم میشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خدایا شکرت ، خدایا نگاه کن به من 

شکرت

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

مهم اخلاقه  

اگه تو پول غلت میزدی اخلاق نداشت خونه و ماشین واست  بی ارزش بود و فقط میخاستی از خرج کردن پول به خوشحالی برسی  که یادت بره طرفت اخلاق نداره 

پس خدارو شکر کن 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....