2777
2789
عنوان

کاربر setra

71 بازدید | 7 پست

@setra  

همه تاپیکات قفلن 🫤فاصله لب تا بینیت واقعا درست شد ؟بعد چقدر باید صبر کرد تا به حد نرمال برسه ؟مثلا کسی سه ماه صبر کنه طبیعیه که هنوز اندازه ش نرمال نشده ؟ممکنه خوب بشه و مثل قبل بشه اندازه اش ؟امیدی هستش یا نه ؟

میتونی بگی فاصله لب تا بینیت چند سانت هستش الان ؟چقدر باید زمان بگذره تا اندازه اش مثل قبل کم بششششه😤

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اگر می‌خواست توضیح بده که قفل نمی‌کرد .شاید دوست نداشته باشه تاپیک براش زدی

شما ؟

من خودمم تاپیکامو قفل میکنم سر همین که یکی مثل تو کامنت نامربوط نذاره وگرنه کامنت مربوط اشکالی نداره ولی شما ؟

تاپیک من اسم مخاطبش مشخصه مخاطب من اصلا تو نیستی نظر تو رو هم نپرسیدم !پرسیدم شما ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ؟من خودمم تاپیکامو قفل میکنم سر همین که یکی مثل تو کامنت نامربوط نذاره وگرنه کامنت مربوط اشکالی ...

جوابتو دادم عکسمم فرستادم. قراره نی نی سایت بررسی کنه بعد جوابمو نمایش بده🥲

سلام عزیزم. فاصله لب تا بینیم خیلی خیلیییی بهتر سد. تا یه مدت لبخندام زشت شده بودن چون پشت لبم ورم داشت. حدود یک سال زمان میبره تا ازین حالت در بیاد. من چون بینیم گوشتی بود هنوزم ورم داره یکم و گاهی اوقات شبا چسب میزنم. هنوزم ژل لب نزدم و اوکیه. عکسمم میزارم که ببینی

سلام عزیزم. فاصله لب تا بینیم خیلی خیلیییی بهتر سد. تا یه مدت لبخندام زشت شده بودن چون پشت لبم ورم د ...

ممنونم عزیزم🧡 خیلی بهت میاد🤩 فقط من یه مشکل دیگم بهم اضافه شده اونم ورم یکطرفه ست ینی یه طرف بینی و حتی  پره ش  بزرگتر از طرف دیگست خیلی ترسیدم این مشکل رو شما نداشتی ؟بنظرت اینم حل میشه ؟حدودا دو ماه سه ماه میگذره و از اول بینی قرینه بودش ولی بعد عمل یکطرف بیشتر ورم کرده پره شم بزرگتره !این خوب میشه بنظرتون ؟

جوابتو دادم عکسمم فرستادم. قراره نی نی سایت بررسی کنه بعد جوابمو نمایش بده🥲

دیدم عزیزم قشنگ شده 

فقط ورم یکطرفه و پره بزرگتر یه سمت بینیم این روزا بیشتر کلافم کرده شما نداشتی ؟نمیدونم خوب میشه ؟

دیدم عزیزم قشنگ شده فقط ورم یکطرفه و پره بزرگتر یه سمت بینیم این روزا بیشتر کلافم کرده شما نداشتی ؟ن ...

منم داشتم این مشکلو. درست میشه. غذا های پر نمک نخور شبام چسب بزن. به مرور کمتر میشههه. مال من بعد دوسال هنوزم ورم داره🌝