2777
2789
عنوان

روش برخورد با پدر بداخلاق و شکاک

159 بازدید | 15 پست

پدر من  اخلاق صفر بسیار خودخواه و شکاک و ما اینقدر هواشو داریم اینقدر بهش میرسیم ولی اصلا کارهایی مه برای آسایش و سلامتیش براش انجام میدیم و نمیبینه و باهامون بد رفتار میکنه نه از نظر مادی و نه از نظر معنوی اصلا هوامونو نداره ما هم فعلا نمیتونیم مستقل بشیم میایم خونه میبینیمش حالمون با چهره اخموش بدم بشه واقعا نمیدونم باید چیکار کنیم باهاش اگه راه حلی دارید لطفا بگید ممنونمیشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اتو ندین دستش و زودتر یا مستقل شین یا ازدواج کنی🙂این مدل آدما راه درمانی ندارن

مستقل شدنمون سخته تو این اوضاع اقتصادی واقعا نمیدونم باهاش چه رفتاری بکنم که لااقل تو خونه آرامش داشته باشیم البته خیلی هم بهش رو دادیم واقعا نمیدونم چیکارکنیم

زیادم خوش به حالمون نشد از وقتی طلاق گرفته انگ همه چیزو زده به مامانم آبروشو برده زندگی منم ره لجن ک ...

درکت میکنم کاملا 

ببین‌ تا چه حدی ما رو رسوندن که مرگشونو میخوایم 

من فقط میخوام راهی باشه که خلاص بشم از ریختش همین

درکت میکنم کاملا ببین‌ تا چه حدی ما رو رسوندن که مرگشونو میخوایم من فقط میخوام راهی باشه که خلاص بشم ...

راهی نیست واقعا حتی طلاقم بگیرن اسمش به عنوان پدر میمونه جز مرگش چاره ای نیست چه سرکوفتایی که بخاطر این شخص شنیدم من

احترام پدر و مادر  رو حفظ کنید حتی اگه کافر هم باشن/ چون روی خوشبختی و آینده شما تاثیر زیادی داره و سرنوشتتون بهتر رقم میخوره.

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

من که هیچوقت حلالش نمیکنم همه عزت نفسمو نابود کرد

منم همینطور هیچوقت حلالش نمیکنم حتی گفتم اگه از من زودتر مرد حتی سر خاکش هم نمیرم اینقدر زندگیمونو به جهنم کشیده