2777
2789
عنوان

مامانایی که زردی بچهاشون طول کشید

127 بازدید | 24 پست

بچها ، دخترم ۳۷ روزشه یه روزایی خوب چهره ش زردی نداشت الان نگاه میکنم زرده چهره ش هنوز چیکار کنم پس کی این زردی میره

دکتر بردم یه سری ازمایشای خون مثل انزیم کبد و تیرویید و عفونت نوشت تا جوابش بیاد میگفت تاالان نباید میموند چکار کنم اخه بمن فقط قطره بیلی دادن استفاده کنم

چه خاکی تو سرم بریزم

کسی تجربه داره اگه بدونم خطری نداره صبر میکنم تا زردی از چهرش بره

اخرین ازمایشش روی ۷.۵ بود زردیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم پسر خودم هم پسر خواهرم تا سه ماه زرد بودند با بیلی روبین ۸ ، آزمایشات را چک کردند درست بود دیگه دکتر کفت بی خیال شید مال شیر مادره من اونوقتا داغون شدم بعد گه خواهرمم بچش اینطور شد گفتم نگران نباشه ممکنه طول بکشه 

نگران نباش من دو تا بچه هام تو دستگاه رفتن قطره و قرص هم‌مصرف کردن تا چهل روز زردی داشتن اصلا عجیبه روز چهلم رنگ شون عوض شد.

همه اطرافیانم بچه هاشون تا چهل روز زردی داشتن.

زیر ۱۰ مشکلی نداره تند تند شیر بده بهش

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

یعنی فکر می کنی از آخرین دفعه  که آزمایش  داد بیشتر شده؟ اگه این طوره ببرش بیمارستان چکش کنند ولی اگه نه اشکال نداره بچه ی من هم با آزمایش 7 مرخص شد وبیست روزی شد تا کامل زردی رفت مرتب بهش شیر بده تا ادرار کنه واز بدنش بره 

دستگاه نزاشتی بچه رو؟عزیزم دخترم زردیش ۱۵ بود دکتر گف فورا سه روز بزار زیر دستگاه هر دوساعت برش دار باز دو ساعت دیگ ۲۴ساعت ۱۲ساعت گف زیر دستگاه بزار سه روز گذاشتم کانل خوب شد تنها با قطره ک خوب نمیشه منم از اون قطره دادم ولی دستگاهم گذاشتیم

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

اصلا لازم نیست کاری کنی 

من دوتا بچه هام زردی طولانی داشتن 

یکیشون تا 70 روز 

اون یکی تا 60 روز 

بعدش خود به خود خوب میشن 

زردی طول کشیده درصورتی خطرناکه که عددش هم بالا باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مگه تو دستگاه نرفت؟

نه عزیزم از بیمارستان که مرخص شدیم که تا یه روز زردی نداشت بعدا بردیم چک کردن گفتن کمه با قطره رفع میشه که قطره دادم همش

الان این دکتر اخری که بردم میگه چه قطره ای قطعش کن