2777
2789
عنوان

سخت ترین دوران بارداری

91 بازدید | 11 پست

به نظرتون سخت ترین روزای بارداری کی هست؟

من که تهوع داره داغونم میکنه، فردا میرم ۱۸ هفته و هنوز تغییری نکردم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
از روز اول تا آخرین روز سخته ولی بعدش که زایمان میکنی سختتره

حداقل اونموقع از پس خودت بر میای. الان مث مرده ی متحرک هستم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش 😐 من الان ۱۰ روز از موعدم گذشته فقط بیبی چک زدم با هر دردی هزارتا فکر میاد سرم و کلی سرچ میکنم ...

ایشالا که به سلامتی برات بگذره و مث من ویار نداشته باشی

ایشالا که به سلامتی برات بگذره و مث من ویار نداشته باشی

سلامت باشی عزیزم ، یه بچه دارم سر اون مردم و زنده شدم ویاز وحشتناکی داشتم 

این دومیه ، یکم که سرپا وایمیستم یا کار میکنم کمرم درد میگیره یکم استخون لگنم دردمیکنه نمیدونم طبیعیه یا نه 

چون سر اولی هیچ دردی نداشتم

🤍🌱
سلامت باشی عزیزم ، یه بچه دارم سر اون مردم و زنده شدم ویاز وحشتناکی داشتم این دومیه ، یکم که سرپا وا ...

منم سر بچه اولم همین اندازه اذیت شدم، بخاطر همین دیگه بچه نمی خواستم، چون کارمند هم هستم و با این حالم سر کار دووم نمیارم، ولی خدا خواسته شد، ایندفعه مشکلاتم از قبل بیشتره

منم سر بچه اولم همین اندازه اذیت شدم، بخاطر همین دیگه بچه نمی خواستم، چون کارمند هم هستم و با این حا ...

به سلامتی بغلت بیاد انشالله 

منم هدفم تک فرزندی بود ولی هرچی پسرم بزرگتر میشه اعتراض میکنه که من تنهام دوست ندارم در اینده تنها بمونم ، خودمم جای خالی بچه ی دوموحس کردم تو زندگیم بعده چند سال 

خدا خودش کمک کنه 

🤍🌱
به سلامتی بغلت بیاد انشالله منم هدفم تک فرزندی بود ولی هرچی پسرم بزرگتر میشه اعتراض میکنه که من تنها ...

برای شما هم همینطور، برای منم دعا کنید تا زودتر رو به راه بشم دلم برای پسرم می سوزه اصلا نمی تونم بهش رسیدگی کنم