2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 60 پست
فرق نمیکرد ؟!شناسامه بی اسم تویی جامعه با شناسامه خط خورده فرق نمیکنه؟من اصلا مسئلم ازدواج بعدی و فل ...

نه ب نظرم واقعا فرق نمیکنه

چون تو شناسنامتو دستت نمیگیری ب همه نشون بدی اسم شوهرم پاک کردم

تا اخر عمر باهت هست ب ی شناسنامه نیست

این خانم الانم میتونه بره ب همه بگه اسمشو پاک کزدم

ولی چ فرقی داره

خدانکرده خودت اگ این اتفاق برات میوفتاد برای ازدواج مجدد واقعا به طرفت نمیگفتی؟؟

اگ پس فردا از فامیلی در همسایه ای چیزی شندید ک خیلی بدتره

خودت بگی ازدواج کردی منظقی تره تا یکی بیاد ب گوش نامزد دومت برسونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ب نظرم واقعا فرق نمیکنهچون تو شناسنامتو دستت نمیگیری ب همه نشون بدی اسم شوهرم پاک کردمتا اخر عمر ...

عزیزم من دارم میگم اصلا مسئلم ازدواج نیست 

من دارم میگم جامعه دیگه طفره نریم همه بهتر میدونیم دیدگاه جامعه به افرادی ک طلاق گرفتن چطوریه برای همه طعمه دیده میشن شناسنامه هم تا دلت بخواد آدم نیاز داره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
گرفتنش خیلی سخته

خانواده ش زندگیمون رو خراب کردن بعد خودش پررو پررو درمیاد میگه تقصیر خانوادت بود 

کلی هم دعا و طلسم زدن واسه زندگیم 

آرامش داشتم ،مشکلی انچنانی نداشت شوهرم ،باهم خوب بودیم ،بهم محبت می‌کرد الویت زندگیش من بودم

هرگز خانواده نمک ب حرومش رو نمیبخشم حتی اگه با شوهرم آشتی کنم 

خانواده ش زندگیمون رو خراب کردن بعد خودش پررو پررو درمیاد میگه تقصیر خانوادت بود کلی هم دعا و طلسم ز ...

چ بدنمیشه شماهم دعابگیری زبونشونوببندی؟وضع مالیش چجوره ..؟حالا من تمام حسرتم پولدارنبودنشه

عزیزم من دارم میگم اصلا مسئلم ازدواج نیست من دارم میگم جامعه دیگه طفره نریم همه بهتر میدونیم دیدگاه ...

برای افرادی ک تا الان ایشون میشناختن که ب درد نمیخوره چون میدونن ازدواج کرده طلاق گرفته

مگ از الان با ادم جدید اشنا بشه و نیاز باشه شناسنامشو ببینه نفهمه ازدواج کردن

چ بدنمیشه شماهم دعابگیری زبونشونوببندی؟وضع مالیش چجوره ..؟حالا من تمام حسرتم پولدارنبودنشه

گرفتم .دعای قرآنی و علوی

وجدانم اجازه نمیده برم سمت دعاها و جادو سیاه

ولی اونا واسم جادو و طلسم سیاه شیطانی  گرفتن با اجنه کفار 

خواب آروم ندارم خدا نگذره ازشون 

وضع مالیش متوسطه 

ولی خب اعسار زده یجور وانمود کرده وضعش ضعیفه😑