بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره به شرایطت جسمی خودت و اینکه بچت چند هفته بوده سقط شده . بهر حال دکترم که بری حتما میفرسته سنو تا مطمین بشه بقایایی نمونده باشه تو رحم. چون موندن بقایا باعث خونریزی شدید و حتی عفونت های سخت بشه.
اخی عزیزم. چی شد بچتون سقط شد؟ نترس فقط برو سونو بده حتما. من دوستم بچش تو چهار هفته سقط شده بود ولی بقایا مونده بود دکتر براش کورتاژ کرد .چون خونریزیش قطع نمیشد رفت سونو فهمید بقایا چسبیده به دهانه رحمش ...
اخی عزیزم. چی شد بچتون سقط شد؟ نترس فقط برو سونو بده حتما. من دوستم بچش تو چهار هفته سقط شده بود ولی ...
راستش من اصلا مطمئن نبودم که باردارم یا نه فقط امید داشتم و فکر کردم که باردارم ، من همیشه از همون شروع شدن پریودم از سن کم همیشه پریودام نامنظم بود هیچوقت سر وقت نبود ، چندماه پیش هم رابطه داشتم ولی بخاطر مشکلاتی که داشتم رابطم کلا سطحی بود و اصلا دخول صورت نگرفت بعد از اون دو سه ماه پریود نشدم فکر کردم باردارم چون اینجا گفته بودن با رابطه سطحی هم میشه باردار شد ، هفته پیش بعد از چندماه دیدم خونریزی دارم پریود شدم و خیلی هم سنگین بود ، بنظر شما اصلا باردار بودم؟ حالا گفتم اگه واقعا جنینی بوده باشه سقط شده باشه با اون پریود شدنم دفع شده؟ چون من فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم ترسیدم