2777
2789

سلام خانمها . من خیلی ترسیدم دیگه 😭😭خودم پر از استرس هستم . توی هفته پنجم هستم . هرموقع حمام میرم یا کاری میکنم در حد آشپزی لکه های صورتی میبینم. البته در حدی هستن ک باید دستمال بزنم به خودم ک ببینمشون  و با ترشح های بدنم هستن . درد هم اصلا ندارم‌ خسته شدم.  فکر میکردم بارداری راحته😮‍💨

عزیزم استراحت بیشتر 

یعنی دو تا ظرف بشور یکم دراز بکش بعد ادامه 

اگه قهوه ای هست لک بدون ترشحات 

این عادیه 

ولی میگی ترشحات صورتی 

این رو به دکترت بگو 

اول که فکر نکنم قلب هنو باشه 

اگه بود شیاف بهت میدن و استراحت نسبی 

حالا اگه خارش و سوزش هم داشتی عفونت هم ممکنه باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه اینجوریه؟ چرا دکتر نرفتی؟

رفتم . بهم شیاف داد . ولی نمی دونم بزنم یا ن . چون بعضی ها گفتن اگر بزنی و قلبش تشکیل نشه به راحتی سقط نمیشه . دوروز پیش دوتا لکه دیدم چندساعت خوابیدم و دیک ندیدم . دوباره امروز دیدم 

عزیزم استراحت بیشتر یعنی دو تا ظرف بشور یکم دراز بکش بعد ادامه اگه قهوه ای هست لک بدون ترشحات این عا ...

خب بهم شیاف داد ولی هنوز قلبش تشکیل نشده درسته استفاده کنم ؟

خب بهم شیاف داد ولی هنوز قلبش تشکیل نشده درسته استفاده کنم ؟

اره مجبوری دگه بذار چاره نی 

معقدی بذار نه واژن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️