2777
2789
عنوان

بارداری و شاغلی

140 بازدید | 12 پست

خانوما من قبل بارداری ۱۴ سال تدریس کردم ولی باردار شدم نتونستم کار کنم الان دارم عذاب میکشم چون همش بیکارم هم حوصلم سر میره هم در آمد مالی ندارم توروخدا بگید چکارکنم حی میکنم دارم افسرده میشم

نمیشه شاگرد بگیری تو خونه تدریس کنی

داشتم شاگرد ولی ماهم رفت بالا نمیتونم بنشینم زیاد اذیت میشم از مهر تا آذر تو خونه درس دادم ولی واقعا دلم میخواد برم کار کنم واقعا خل شدم از بیکاری برام سخت پول در نمیارم و کار نمیکنم حس میکنم آدم پوچی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دوره ست دیگه ،میگذره، من تا روز زایمان اولم سرکار بودم و باعث شد زایمان سختی داشته باشم، با بزرگت ...

الان ۲۰ هفته ام واقعا سخت کار نکردن اونم تو این شرایط سخت

بسلامتی خیلی هم عالی انشالله منم اقدام کنم زود بشه

۶سال جلوگیری کردم سفت و سخت تازه فکر کم قرص اورژانسی هم خورده بودم با کاندوم بازم باردار شدم گفتم هدیه خداست دخترم انشالله خدا به همه هرچی میخوان بده

الان ۲۰ هفته ام واقعا سخت کار نکردن اونم تو این شرایط سخت

چاره ای نیست، حداقل تا یک سالگی بچه هم که اصلا نمیشه کار کرد من تازه از زایمان دومم خورد به کرونا، سه سال کار نکردم

ولی خداروشکر الان شرایط  خیلی شبیه  قبل بارداریم شده