2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 42 پست

اینستا رو پاک کنید جفتتون

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ایراد کارم همینه که بهش توجه کردمو هی حرف زدم و بغلش کردمو … ولی اون کم حرف زد امروزم که با ن ...

تو چی گفتی بهش ؟؟

عزیزم من که در شرف طلاقم ولی این مردا رو نباید محبت کنی چون خانوادشون بهشون محبت نکرده ما محبت میکنیم هار میشن

چرا همچین حرفی زد ، همدیگه رو دوست داشتید؟

کاملا عاشقانه و به سختی ازدواج کردیم 

ولی ببین همه مردا مشکل کارو بدبختی دارن ولی این فک میکنه فقط خودش داره و حق داره بخاطر دغدغه های فکریش بره اینستا

متاسفانه من هر بار داشتم حرف میزدم ایشون نگاهش به کلیپ بوده و میگه گوشم با توعه 😊

من به شوهرم میگم کسی که نمیتونه همزمان از گوشی استفاده کنه و حرف بزنه نباید گوشی بگیره دستش 

چون خودم هم میتونم حرف بزنم باهاش هم تو گوشی باشم ولی اون اصلا نمیتونه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
می‌دونستی همه اینا پول میخواد؟؟؟پولشو دارید؟

اره داره ولی خسیسه … باور کن من شاغلم مجردیام کل حقوقم به خوشی و کافه و عشق و حال بود 

ولی الان انقد مراعات میکنم حتی میریم بیرون ارزون ترین سفارشو میدم بیشتر از چهارصد نمیشع دوتامون خوراکی یا تنقلاتمون