2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا همسرم

834 بازدید | 42 پست

حدودا هشت ماهه عروسی گرفتیم 

نظرم اینه حداقل سال اول ازدواج تا قبل از اومدن بچه و یا افتادن تو مسیر سخت زندگی خوش بگذرونیم 

همسرم فقط عاشق خونه موندنه و رفتن تو اینستا 

دلم میخواد داخل خود شهر بگردم کافه برم تفریح برم  ( اصلا خارج از شهر هم نه ) 

کلا تو این هشت ماه حدودا چهار بار تفریح رفتیم 

مهمونی هم نمیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مخالف اینم وقتی زن و شوهر کنار همدیگه ان گوشی دست بگیرن و برن اینستا. به مرور زمان لذت مکالمه رو ...

متاسفانه من هر بار داشتم حرف میزدم ایشون نگاهش به کلیپ بوده و میگه گوشم با توعه 😊

حق کاملا با تو هس، هنوزم مزه ی اون سه ماه بعد از عروسی زیر زبونم مونده، بعد از حاملگی و بارداری، دیگه خیلی خیلی سخت میشه با بچه خوش گذراندن، همون شش سال قبل سینما و کافه رفته ام، دیگه با وجود بچه خیلی امکانش کم هس بتونی راحت خوش گذرانی کنی و گردش و تفریح بری

همسر منم همینه اگه بیرون هم میرفتیم انقدر تو ترافیک فحش میداد اعصابم خورد میشد خودم رفتم یاد گرفتم خ ...

واااای چقد مث شوهر من … همیشه عصبانی میشه که چرا برنامه نشان از کوچه پس کوچه اورده مارو 

یا چرا شلوغه و دعوا 

متاسفانه من هر بار داشتم حرف میزدم ایشون نگاهش به کلیپ بوده و میگه گوشم با توعه 😊

مهم نیست ، بعضی چیزارو با ناز  کردن میشه درست کرد بعضی چیزای دیگه رو هم با قاطع بودن.

تو ادامه بده ، هه ی بغلش کن از گذتشه بگو و کلا یه کاری کن توجهش بهت جلب شه

مهم نیست ، بعضی چیزارو با ناز کردن میشه درست کرد بعضی چیزای دیگه رو هم با قاطع بودن.تو ادامه بده ، ...

اتفاقا ایراد کارم همینه که بهش توجه کردمو هی حرف زدم و بغلش کردمو … ولی اون کم حرف زد 

امروزم که با ناراحتی گفتم گفت چون برام جذاب نیستی