2777
2789

دیشب تولد دخترم بود یه تولد ساده و خودمونی براش گرفتم البته که کادو رو یه چیز گرونقیمت خریدم خلاصه گذشت مهمونا که ۷ ۸ نفر بیشتر نبودن رفتن داشتم وسایلو جمع میکردم و حسابی مشغول بودم که به شوهرم زنگ زدن تا بره سرکار(شبکاره) اومد کلید ماشین رو بگیره بره هرچی دنبال کلید گشت پیدا نکرد منم کارمو ول کردم رفتم پا به پاش دنبال کلید بودیم پیدا نشد که نشد

یهو تا بخودم اومدم دیدم خونه رو هواست دخترمم لباسش پاره شده منم نشستم اشک میریزم

خیلی صحنه بدی بود خدا به روز کسی نیاره اینکه بخاطر یه کلید اینجوری شوهرت با تو و بچت رفتار کنه خیلی حرفه

مبلا رو انداخت وسط فرشا رو جمع کرد انداخت یه گوشه رفت کمدا رو بهم ریخت کابینتا رو به هم ریخت غذای مونده رو گازو ریخت زمین، همینجورم چپ و راست به منو دخترم بدوبیراه میگفت دیگه آخر دلش خنک نشد اومد بچه رو زد اومدم از دستش نجاتش بدم منو هل داد افتاد به جون بچه اونقد که دختر بیچاره لباسش از وسط پاره شد 

الان که دارم مینویسم اشکام داره میریزه

نمیدونم چی بگم ولی از دیشب تا حالا من اشکام خشک نشد 

دلم به حال دخترم سوخت نباید اینا رو تو روز تولدش تجربه میکرد

اخر رفت سرکار یکی هم قراره بیاد واسه ماشین یه کلید تازه بسازه ولی روح و روان ما این وسط چی میشه؟ کاش خدا صدای ما رو میشنید بخدا که از دیشب تا حالا انگار مردم

اونم پشیمون شد هی داره زنگ میزنه میگه ببخشید ولی من اون صحنه ها هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی خدا عقلش بده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

وای همسرم باید بتونه بر خودش مسلط بشه..الان معذرت خواهیش به چه درد شما  و روان بچه ات میخوره...باید بتونه خودشو اداره کنه....یعنی چی که ناراحته.....حتما بره پیش روانپزشک برای یه سوئیچ چه قشقرقی به پا کرده باورم نمیشه

وای همسرم باید بتونه بر خودش مسلط بشه..الان معذرت خواهیش به چه درد شما و روان بچه ات میخوره...باید ...

ادم روانی سوییچ اینا حالیش نیست شوهر من شناسنامشو گم کرده بود دعوا میکرد میگفت چه نقشه ای برام کشیدی اینا روانشون بیماره

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بعضی ادمها خودکنترلی ندارن و نمیتونن مواقع بحرانی خودشون رو اداره کنند....دارم تصور میکنم فرضا کلید  خودم گم بشه یا اصلا یه تیکه طلام گم بشه و اینجوری وحشی بازی در بیارم لباس بچه رو به تنش پاره کنم غذا رو بریزم رو زمین....همسرت بیماری روانی داره صد در صد..چون واکنشش اصلا متناسب اون اتفاق نبوده.....فکر کن شما یه چیزیت گم بشه مبلها رو بهم بریزی فرشها رو جمع کنی لباس بچه رو پاره کنی....

دخترت ۴ سالشه؟؟؟؟؟؟؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️