2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیستیم     تایپ میکردی بعد     بشخصه تصمیم گرفتم وارد هر تاپیکی شدم استارتر بخواد قطره چکونی اطلاعات بده  تاپیک رو ترک کنم    برای وقت هم ارزش قائل باشیم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

خوبی ها: 

1.زیاد کار میکنه

2.کم عصبانی میشه

3.زود از عصبانیتش پشیمون میشه

بدی ها:

1.ارزش منو پیش همه مخصوصا خانوادش پایین آورده

2.به زور و بدون عروسی منو آورده خونش

3.طلا برام نخرید

4.اجازه میده خانوادش بد باهام رفتار کنن

5.فرهنگ خانوادش پایینه

6.درکم نمیکنه

7.تو هیچ کاری مشوق و همراهم نیست

8.هیچوقتی نمیزاره برای باهم بودن

9.کتکم زده 

10.توهین کرده بهم

11.ناراحتیم براش مهم نیست

12.هیچوقت خودش بهم پول نمیده(همیشه به زور میگیرم)

13.نسبت ب هرکاری جز شغلش بی مسوولیته

14.هیچ وقت کادو برام نگرفته

15.هیچوقت سعی نکرده خوشحالم کنه

16.تو شرایط سختم بهم دلگرمی نمیده 

17.مناسبتهای خاص رو همیشه خاطره بد برام ب جا گذاشته

18.اگه قهرکنم باهاش براش مهم نیست

و....

نه نیستیم تایپ میکردی بعد بشخصه تصمیم گرفتم وارد هر تاپیکی شدم استارتر بخواد قطره چکونی اطلا ...

من خروقت نظر خواستم کسی جواب نداده واسه همین میخواستم بدونم کسی هست اول بعد بزارم الانم گذاشتم و تمام

من خروقت نظر خواستم کسی جواب نداده واسه همین میخواستم بدونم کسی هست اول بعد بزارم الانم گذاشتم و تما ...

خوندم        این بدی هایی که شما نوشتی بیشتر از بی سیاستی خودتونه    یکم سیاست داشته باشید درست میشه    آنچنان چیزی نیس که حل نشه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

پس خوشی زده زیر دلت.

😐😐

یه وقتایی میشه که رو ادمای زندگیت خیلی حساس میشی، حسودی میکنی و دلت نمیخواد جز خودت با هیچکس دیگه ای حرف بزنن، انقدر حسودی میکنی و ازاون بابت اذیت میشی و بهت اهمیت نمیدن که یواش یواش بی حس میشی، دیگه گیر نمیدی حسودی نمیکنی درواقع میشه بگم که اون ادما از چشمت افتادن، میدونی کجا؟ اونجایی که میدونستن تو ناراحت میشی و باز به کارشون ادامه دادن، درسته نمیتونیم فقط برای یک نفر باشیم و همیشه به حرفایی که میزنن گوش بدیم، اما وقتی که قول میدن رفیق صمیمی تو باشن باید هم به حرفت گوش بدن همونجور که اونا این توقع رو دارن توام باید توقع داشته باشی که به حرفات احترام بزارن! پسر دختر هم فرقی نداره و این داستان مربوط به همه ادما میشه و دوطرفس ،تاکید میکنم دوطرفس 🤌؛ پس اگه دیدی هرچقدر که میگی این رفتار غلطه و تو اذیت میشی ولی بهت اهمیت نمیدن از همشون دوری کن🌱

پس خوشی زده زیر دلت.

ب این میگی خوشی؟؟

همین چند ماه پیش دماغمو شکوند

روزی ک فهمید باردارم گفت نبینم بچه دنیا بیاد بیام خونه غذام حاظر نباشه خونه مرتب نباشه

بچم 1 ماهش بود خواهرشو اورد خونمون و گفت شده بچه رو ببندی پشتت غذای خواهرم باید حاضر باشه

تو عقد بهم خیانت کرد

الان دارم خونه تکونی میکنم جای کمک میگه وقتی من خونه نیستم کار کن

همیشه من تو اتاقم خودش تو حال 

جامون ازهم جداست ب بهونه اینک دخترمون هم هستش حا نداریم

اینا خوشیه؟